Header Ads


Unlabelled Ο Παναθηναϊκός μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας!

Ο Παναθηναϊκός μπλοκάρει την επικύρωση της βαθμολογίας!


Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να σφίξει τη θηλιά σε Σούπερ Λίγκα και ΕΠΟ, μετά την βαρύτατη καμπάνα του, μπλοκάροντας την επικύρωση της βαθμολογίας. Πώς; Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ.




Η απόφαση του Παναθηναϊκού να ασκήσει έφεση κατά της απόφασης του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Σούπερ Λίγκας, σχετικά με τον αγώνα των πλέι οφ με τον ΠΑΟΚ, θα οδηγήσει σε αδυναμία επικύρωσης της βαθμολογίας.


Συγκεκριμένα, τα πλέι οφ ολοκληρώνονται  την Τετάρτη 31/5 και μέχρι την επόμενη Δευτέρα το αργότερο, η Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να συνεδριάσει για να επικυρώσει τη βαθμολογία ώστε μέσω της ΕΠΟ η UEFA να πληροφορηθεί την τελική κατάταξη των ομάδων που θα πάρουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης περιόδου.

Η διορία που έχει η ΕΠΟ και όλες οι ευρωπαϊκές ομοσπονδίες προκειμένου να στείλουν στην UEFA τις ομάδες που θα πάρουν μέρος στις διοργανώσεις της ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 5 Ιουνίου.

Μέχρι τότε είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα έχει συζητηθεί και αν θα έχει εκδοθεί απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ στην οποία θα προσφύγει ο Παναθηναϊκός.

Και επειδή ο Παναθηναϊκός έχει υποβάλει ένταση για αντικανονική διακοπή του αγώνα με βάση το άρθρο 23 του ΚΑΠ η Σούπερ Λίγκα είναι υποχρεωμένη, επίσης βάσει ΚΑΠ, να περιμένει την έκδοση της απόφασης.

Το χειρότερο σενάριο για τη Σούπερ Λίγκα και την ΕΠΟ θα είναι να προσφύγει ο Παναθηναϊκός και στο Διαιτητικό Δικαστήριο κάτι που έχει δικαίωμα να κάνει εφόσον έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού έδρας άνω της μίας αγωνιστικής και αφαίρεση άνω των τριών βαθμών.

sdna
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.