Header Ads


Unlabelled Ηχηρό «όχι» στον «Τίγρη» – Όλα δείχνουν ...διαζύγιο που φέρνει «γκρίνιες» - Ρελάνς με παλιό αγαπημένο;

Ηχηρό «όχι» στον «Τίγρη» – Όλα δείχνουν ...διαζύγιο που φέρνει «γκρίνιες» - Ρελάνς με παλιό αγαπημένο;


Eξέλιξη στην Ένωση που ίσως δεν αφήνει αρκετά περιθώρια αισιοδοξίας για μία υπόθεση που "καίει" την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση και τον κόσμο του συλλόγου. Διαβάστε τι έγινε...


Μπορεί να καλλιεργείται τελευταία ένα κλίμα αισιοδοξίας στην ΑΕΚ, σχετικά με την παραμονή του Αραούχο στην ομάδα, ωστόσο όλα τα δεδομένα μέχρι στιγμής δείχνουν ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο -έως απίθανο- να συμβεί.

Είναι χαρακτηριστικό δε, ότι η Ένωση δεν έχει κάνει καν κίνηση ακόμα για να ανοίξει συζήτηση με τη Λας Πάλμας, αναγνωρίζοντας προφανώς ότι είναι σχεδόν αδύνατον να προσεγγίσει τις αξιώσεις της ισπανικής ομάδας που αγγίζουν -και ίσως ξεπερνούν- τα 5 εκ. ευρώ για την πώληση του Αργεντινού άσου.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο παίκτης ήταν φανερά αρνητικός στις πρώτες επαφές που είχε με την «κιτρινόμαυρη» διοίκηση, προκειμένου να εξεταστεί το ενδεχόμενο της παραμονής του στην ομάδα.

Τόσο ο ίδιος, όσο και πατριός και μάνατζέρ του, δεν άφησαν πολλά περιθώρια στην Ένωση για ανανέωση της συνεργασίας τους, κάτι που δείχνει ότι η ΑΕΚ δε θα έχει «σύμμαχο» τον παίκτη, αν ξεκινήσει τελικά προσπάθειες να τον κρατήσει.

Μάλιστα, το «ίσως κάποια στιγμή ξαναγυρίσω» που κυκλοφόρησε ότι είπε ο Αραούχο στους συμπαίκτες του, μαρτυρά ότι αποχωρεί από την ΑΕΚ, με μία ατάκα σχήμα λόγου, φυσικά, που δε σημαίνει ότι σκοπεύει να ξαναφορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Προφανώς, λοιπόν, στην ΑΕΚ αντιλαμβάνονται τις δυσκολίες για τον Αργεντινό άσο και αναζητούν ήδη τον διάδοχό του. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι συντηρείται στο προσκήνιο το όνομα του Σκόκο, ενός παίκτη που όντως μπορεί να κάνει τους ΑΕΚτζήδες να ξεχάσουν γρήγορα τον Αραούχο…

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.