Άνω –κάτω ξανά το ελληνικό μπάσκετ! | AEK Fans Blog

Άνω –κάτω ξανά το ελληνικό μπάσκετ!

Written By pournD on Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 | 10:58 μ.μ.

Ποια ομάδα σκέφτεται ξανά την άνοδό της, ποιος έπεσε… αλλά δεν έπεσε και ποιοι σύλλογοι θα συγχωνευτούν; Μόνο στην Ελλάδα όλα αυτά!


Ο Φάρος Κερατσίνιου ανέβηκε στην Α1, αλλά δεν θα συνεχίσει με τη μορφή, που είναι. Διάφορες ζυμώσεις γίνονται τις τελευταίες μέρες και, όπως έχει δηλώσει το αφεντικό της ομάδας, Βαγγέλης Τσάπας, σε 10-15 μέρες θα έχει τελειώσει η ιστορία.

Μέχρι στιγμής το επικρατέστερο σενάριο ή μάλλον αυτό, που ακούγεται περισσότερο, είναι το ενδεχόμενο να πάρει την θέση (άγνωστο με ποια διαδικασία) το Περιστέρι. Οι φήμες αναφέρουν μάλιστα ότι σε μία τέτοια περίπτωση προπονητής του Περιστερίου θα είναι ο Αρης Λυκογιάννης.

Τις τελευταίες μέρες, όμως, αναφέρεται κι άλλο σενάριο: «μετακόμιση» του Φάρου στην Λευκάδα. Η Δόξα Λευκάδας υποβιβάστηκε στη πρώτη της παρουσία στην Α1, αλλά υπάρχει κόσμος στο νησί, που αγαπάει το μπάσκετ. Και σαφώς θέλει, όπως συνεχίσει να υπάρχει ομάδα στη μεγάλη κατηγορία.

Λογικά, μέχρι τις 15 Ιουνίου θα έχει τελειώσει αυτή η ιστορία. Και από κει και πέρα αυτό, που θα μένει να δούμε, είναι η προσπάθεια του Πανιωνίου να αποκτήσει ουσιαστικά και όχι τυπικά δικαίωμα συμμετοχής, εκεί, όπου ανέβηκε παλικαρίσια και ανήκει παραδοσιακά.

*sdna.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn