Header Ads


Unlabelled «Ποιος Μπαλοτέλι; Περιμένουμε τον Αραούχο»!

«Ποιος Μπαλοτέλι; Περιμένουμε τον Αραούχο»!


Ο τεχνικός διευθυντής της Λας Πάλμας, Τόνι Κρουθ, διαψεύδει στο gazzetta.gr ότι η ομάδα του πάει για super deal με τον Μάριο Μπαλοτέλι, υπενθυμίζει ότι περιμένει τον Σέρχιο Αραούχο, αλλά αφήνει και ανοικτό παράθυρο για νέα συμφωνία με την ΑΕΚ.


Στην Ισπανία κυκλοφόρησε μία απίθανη είδηση και αμέσως έκανε το γύρο του κόσμου. Αυτή εμφάνιζε την Λας Πάλμας να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για 1+1 χρόνο με τον Μάριο Μπαλοτέλι. Ενα τέτοιο σενάριο φυσικά θα είχε και τα ευεργετικά επακόλουθα για την ΑΕΚ, Καθώς θεωρητικά οι Νησιώτες δεν θα χρειάζονταν τόσο τον Σέρχιο Αραούχο.

Οπότε, το gazzetta.gr βρήκε την αφορμή να επικοινωνήσει επί τούτου με τον τεχνικό διευθυντή του ισπανικού club, Τόνι Κρουθ και εκείνος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, δίνοντας το στίγμα των προθέσεων της ομάδας του για τον Αργεντινό φορ.

«Οχι, δεν ισχύουν όλ' αυτά που γράφονται για τον Μπαλοτέλι. Εμείς περιμένουμε κανονικά το καλοκαίρι τον Αραούχο στην προετοιμασία. Οταν λήξει ο δανεισμός του, θα έρθει πάλι στην Λας Πάλμας, καθώς δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του από την ΑΕΚ. Εχει κάνει αρκετά καλές εμφανίσεις στην Ελλάδα και έχι συμβόλαιο μαζί μας. Εννοείται ότι υπολογίζουμε σε αυτόν», ήταν τα πρώτα λόγια του Κρουθ, ο οποίος όμως φρόντισε να αφήσει ανοικτό και το σχετικό παραθυράκι για τον Δικέφαλο:

«Η ΑΕΚ δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας για το μέλλον του παίκτη. Τώρα όσων αφορά τι θα γινόταν σε περίπτωση που συνέβαινε αυτό, ποτέ δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποια συμφωνία στο ποδόσφαιρο. Αυτά όμως είναι θεωρητικά. Στην ουσία ο Αραούχο ανήκει στην Λας Πάλμας και εκεί λογικά θα συνεχίσει να αγωνίζεται».

*gazzetta.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.