Header Ads


Unlabelled Έβαλε… αυτογκόλ, αλλά προλαβαίνει η ΑΕΚ

Έβαλε… αυτογκόλ, αλλά προλαβαίνει η ΑΕΚ


Δεν έχει καιρό για δάκρυα η ΑΕΚ μετά το ματς με τον Πανιώνιο. Η «Ένωση» και ο Χιμένεθ ξέρουν ότι έβαλαν «αυτογκόλ» με την ήττα, ωστόσο παραμένει στο χέρι τους να κατακτήσουν την πρωτιά στα πλέι οφ. 


Ως μια μεγάλη χαμένη ευκαιρία -και όχι ως αιτία να πάει στράφι η νίκη της Τούμπας και η προσπάθεια για πρωτιά στα πλέι οφ- αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ το παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Η ήττα από τους «κυανέρυθρους» (και κυρίως το γεγονός ότι συνοδεύτηκε από κακή εμφάνιση) αποτέλεσε πισωγύρισμα για την «Ένωση». Δεν είναι αναγκαίο ωστόσο να φέρει και την καταστροφή.

Άλλωστε ο Μανόλο Χιμένεθ και οι παίκτες του δεν έχουν χρόνο να σκεφτούν για πολύ τα λάθη που όντως έκαναν στο χθεσινό παιχνίδι. Εκεί όπου επιβεβαιώθηκε ότι μια πετυχημένη συνταγή (4-3-3) δεν είναι απαραίτητο ότι μπορεί να εφαρμόζεται παντού και ότι κάθε ματς έχει διαφορετικές ανάγκες.

Από ψυχολογικής άποψης λοιπόν, ίσως είναι καλύτερο που ακολουθεί άμεσα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Όχι επειδή οι «κιτρινόμαυροι» θα πετύχουν τον αντίπαλό τους ταλαιπωρημένο από τα χθεσινά γεγονότα στη Λεωφόρο και αποδεκατισμένο λόγω τραυματισμών και απουσιών, αλλά επειδή θα έχουν την ευκαιρία να «διορθώσουν» άμεσα την απώλεια με τον Πανιώνιο.

Άλλωστε εκείνος έδειξε ικανός να κάνει ζημιές και στον ΠΑΟΚ στα δυο παιχνίδια που ακολουθούν μαζί του. Κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει εντός έδρας τον «δικέφαλο του Βορρά» (και βασικό ανταγωνιστή της μετά την επικείμενη τιμωρία του Παναθηναϊκού) καθιστά απολύτως εφικτή την κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.