Header Ads


Unlabelled Ανατροπή στην ΑΕΚ με άσο που ήρθε με διθυράμβους - Από "παικταράς" έγινε "παλτό" και τον "καθαρίζουν"!

Ανατροπή στην ΑΕΚ με άσο που ήρθε με διθυράμβους - Από "παικταράς" έγινε "παλτό" και τον "καθαρίζουν"!


Μύλος στην Ένωση σε μία θέση, στην οποία οι οπαδοί της έχουν να δούνε παιχταρά 13 χρόνια. Ποιος είναι ο ξένος ποδοσφαιριστής, τι συμβαίνει με τον μεταγραφικό σχεδιασμό!


Τα μεταγραφικά σενάρια στην ΑΕΚ έχουν αρχίσει και φουντώνουν. Όσο πλησιάζει το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, τόσο θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το χτίσιμο της ομάδας της νέας περιόδου. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι, ποιοι θα ανανεώσουν και ποιοι θα φύγουν.

Η Ένωση λοιπόν ψάχνεται σε αρκετές θέσεις. Αν αρχίσουμε από τον άσο, έχει ήδη κλεισμένο τερματοφύλακα, τον Τσιντώτα. Στην επίθεση θα γίνει σίγουρα προσθήκη, αφού ο Αραούχο μόνο με θαύματα θα μείνει, ο Αλμέιδα δεν μπορεί να προσφέρει, ενώ στον Πέκχαρτ έχει γίνει πρόταση ανανέωσης, στην οποία ο Τσέχος δεν έχει απαντήσει. Ο Δικέφαλος θα χρειαστεί σίγουρα και δύο εξτρέμ, αφού θεωρείται σχεδόν δεδομένη η αποχώρηση των Πατίτο-Βάργκας, στους οποίους έγιναν προτάσεις για νέα συμβόλαια αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Η ΑΕΚ συν τοις άλλοις ερευνεί και την απόκτηση αριστερού μπακ, παρότι έχει ήδη δύο στο έμψυχο δυναμικό της, τον Ντίντακ και τον Βινίσιους. Είναι αλήθεια, ότι οι Ενωσίτες έχουν να δούνε καλό αριστερό μπακ, από τότε που έπαιζε ο Μιχάλης Κασάπης. Από το 2004 δηλαδή δεν έχει παίξει άλλος αμυντικός σε αυτήν την θέση που να έβγαλε μάτια όπως ο παλαίμαχος ποδοφαιριστής, ο οποίος πλέον εργάζεται ως σκάουτερ στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Ο Βινίσιους, όμως αποκτήθηκε τον Γενάρη και η μεταγραφή του αποθεώθηκε με διθυράμβους για την επιτυχία της διοίκησης, επειδή πήρε παίκτη από τη Λάτσιο, στην οποία δεν έπαιξε ποτέ. Με τα κιτρινόμαυρα έχει αγωνιστεί 6 φορές και σκόραρε μία, στο ματς με τον Πλατανιά, όπου αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του Δικεφάλου. Στη συνέχεια όλος ο Τύπος του έβγαλε το καπέλο, χαρακτηρίζοντάς τον ακραίο αμυντικό με ανεπτυγμένα εκτελεστικά χαρακτηριστικά.

Τώρα όμως φαίνεται να τα γυρίζουν στα Σπάτα, όπου λέγεται, ότι ψάχνονται για καλύτερο ακραίο μπακ από τον Βραζιλιάνο. Βέβαια αυτή λογική της διοίκησης, που άλλοτε αποθεώνεται για μία κίνηση, η οποία μετά «επικοινωνείται» ως σκάρτη, φαντάζει όχι τόσο ποδοσφαιρική όσο άλλου αθλήματος, όπως η κυβίστηση στην ενόργανη. Εκτίθεται η ΑΕΚ με τον τρόπο που διαχειρίζεται πρόσωπα και καταστάσεις.

Λίγα άλλωστε έχουν γίνει στο παρελθόν; Δεν θυμάστε τί είχε γίνει με τον Μπορέλλι στον Παναθηναϊκό που την πρώτη χρονιά ήταν χώμα και τη δεύτερη πέταγε κεραυνούς; Στην ΑΕΚ έχουν δικό τους παράδειγμα και μάλιστα πολύ πρόσφατο. Άμπαλο τον έλεγαν οι Ενωσίτες τον Πέκχαρτ πέρσι και φέτος τους διέψευσε όλους.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.