Header Ads


Unlabelled Απίστευτες φήμες στην ΑΕΚ για διαζύγιο που θα κάνει πάταγο – Λέτε να σκάσει τέτοια «βόμβα» από «Τίγρη»;

Απίστευτες φήμες στην ΑΕΚ για διαζύγιο που θα κάνει πάταγο – Λέτε να σκάσει τέτοια «βόμβα» από «Τίγρη»;


Μπορεί να ακούγεται ακραίο, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά, ειδικά μετά την τελευταία ...περίεργη «επίθεση» στην Ένωση. Διάβασε τι παίζει και θα καταλάβεις...


Θα περίμενε κανείς ότι μετά το διπλό στην Τούμπα η ΑΕΚ θα εξασφάλιζε εύκολα την πρωτιά τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Μάλιστα, πριν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, άπαντες είχαν σίγουρο τον "άσσο" της Ένωσης. Μέχρι και δημοσιογράφοι που δεν πέφτουν έξω στις προβλέψεις τους έκαναν λανθασμένη εκτίμηση για την έκβαση της αναμέτρησης. Λογάριαζαν βλέπετε χωρίς τον "Ιστορικό" που με το γκολ του Γεσίλ έφερε τα πάνω κάτω στην κατάταξη του επιπρόσθετου πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της ΑΕΚ ήταν κάκιστη. Τόσο η απόδοση των παικτών όσο και το κοουτσάρισμα του Χιμένεθ ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στην ήττα. Οι ποδοσφαιριστές με τον ΠΑΟΚ έδειχναν να μασάνε σίδερα, ενώ στο ΟΑΚΑ με τους "κυανέρυθρους" έπαιζαν πολύ νωχελικά. Ο δε Ισπανός παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο εντός έδρας παιχνίδι της.

Και πώς να μην το έκανε αφού το στήσιμο από τον κόουτς δεν ήταν και το καλύτερο. Άφησε εκτός αρχικής ενδεκάδας τον Χριστοδουλόπουλο, που είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Δικεφάλου αυτήν τη στιγμή, ενώ τοποθέτησε τον Αραούχο στα άκρα και στην ουσία τον εξουδετέρωσε. Συν τοις άλλοις, δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι δεν είναι δυνατόν να ξεκινούν μαζί Γιόχανσον και Αϊντάρεβιτς. Πρέπει να ξεκινά ένας από τους δύο, γιατί οι Σουηδοί είναι αμφότεροι βαρείς με αποτέλεσμα να ρίχνουν την ταχύτητα της ομάδας, κάτι που φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού.

Ποιος το περίμενε, όμως, να γίνει τέτοιο "πέσιμο" στον Ισπανό τεχνικό για τον τρόπο που διαχειρίστηκε το ματς, όταν μετά από άλλα παιχνίδια αποθεωνόταν. Όπως γράφτηκε σε διάφορα Μέσα, ακόμα και “κιτρινόμαυρα”, ο Χιμένεθ ήταν πολυ κατώτερος των περιστάσεων στο συγκεκριμένο ματς.

Η κριτική που δέχτηκε ο προπονητής της ΑΕΚ είναι πολύ "περίεργη" δεδομένης της χρονικής συγκυρίας, αφού πριν λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε η παραμονή του, η οποία ήταν κοινώς αποδεκτή, αφού ο Μανόλο έχαιρε της εμπιστοσύνης πρώτα της διοίκησης, ύστερα του κόσμου και τελευταία των ΜΜΕ.

Η κριτική, άλλωστε, που δέχτηκε ο Χιμένεθ θα έβαζε πολλούς σε σκέψεις και προβληματισμό για το αν είναι δεδομένο ότι έχει τελειώσει η υπόθεση της ανανέωσής του...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

  1. Μην αναδημοσιεύεται άρθρα απο γελοίες ιντερνετικές φυλλάδες και σκορπάμε τα κλικ μας σε αηδίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.