«Εκτός από στημένος, και ψεύτης ο Καλφόγλου» | AEK Fans Blog

«Εκτός από στημένος, και ψεύτης ο Καλφόγλου»

Written By Juker on Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 | 3:04 μ.μ.

Οργισμένοι είναι στην ΑΕΚ για την κωλοτούμπα του βοηθού Καλφόγλου και με τα λεγόμενά του αφού άλλα είχε πει μετά το τέλος του τελικού στους ανθρώπους της Ένωσης για το λάθος του.


Η ΑΕΚ επίσημα είχε χαρακτηρίσει στημένο τον βοηθό του διαιτητή στον μεγάλο τελικό, Γιώργο Καλφόγλου, για την μη υπόδειξη του οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα και μιλώντας με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και συγκεκριμένα τους Βασίλη Δημητριάδη και Πέτρο Μάνταλο κατά την διάρκεια της απονομής, είχε παραδεχτεί το λάθος του και τους αποκάλυψε ότι θα παραιατηθεί. «Έκανα λάθος, καταστράφηκα, θα παραιτηθώ» ήταν συγκεκριμένα η ατάκα του, την οποία όπως φαίνεται ξέχασε, αφού με νέες του δηλώσεις τονίζει ότι ακόμα δεν ξέρει αν θα τα παρατήσει.

Όπως είναι λογικοί, στην ΑΕΚ είναι έξαλλοι με την αλλαγή των δηλώσεών του ενώ όπως αναφέρουν κανένας άνθρωπος του συλλόγου δεν ασχολήθηκε μαζί του στα αποδυτήρια του Πανθεσσαλικού και προσθέτουν πως ο ίδιος δήλωνε πως θα παραιτηθεί χωρίς να βάλει μέτρα στο οφσάιντ.

*contra.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn