Header Ads


Unlabelled Απίστευτο: Κεκλεισμένων σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός!

Απίστευτο: Κεκλεισμένων σε όλα τα αθλήματα ο Ολυμπιακός!


Μετά την πρόσφατη τιμωρία του Ολυμπιακού από την Ευρωλίγκα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την επόμενη σεζόν με ποινή κεκλεισμένων των θυρών σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και πιθανότατα βόλεϊ!


Μπορεί να είναι σύμπτωση. Μπορεί και όχι. Το θέμα είναι πως όσο κι αν ψάξει κανείς, θα δυσκολευτεί να βρει μία ανάλογη συγκυρία στην ιστορία του παγκόσμιου αθλητισμού.

Η τιμωρία του Ολυμπιακού με ποινή μιας αγωνιστικής από την Euroleague για ανάρμοστη συμπεριφορά των οπαδών του στον πέμπτο αγώνα των πλέι-οφ με την Έφες Πίλσεν, ήταν ο τελευταίος κρίκος σε μία αλυσίδα τιμωριών που θα κρατήσει τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» μακριά από τις εξέδρες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα στο ξεκίνημα της επόμενης σεζόν!

Η αρχή έγινε με το ποδόσφαιρο. Το «Στάδιο Καραϊσκάκης» θα παραμείνει κλειστό για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της επόμενης περιόδου (σύμφωνα με τις ποινές που ισχύουν σήμερα, δίχως να τελεσιδικίσουν όλες οι εφέσεις), αφού οι Πειραιώτες τιμωρήθηκαν με μία αγωνιστική για όσα συνέβησαν μετά το τέλος του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ (η αρχική ποινή ήταν τέσσερις αγωνιστικές δίχως κόσμο), ενώ πρωτόδικα έχουν τιμωρηθεί και με ακόμα μία αγωνιστική για την συμπεριφορά του Φρανσουά Μοντέστο.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.