Header Ads


Unlabelled Χαμός με πρόεδρο του ΠΑΟΚ-ΑΕΚτζήδες βγάζουν στη σέντρα βίντεο που παίρνει το μέρος του Ολυμπιακού!

Χαμός με πρόεδρο του ΠΑΟΚ-ΑΕΚτζήδες βγάζουν στη σέντρα βίντεο που παίρνει το μέρος του Ολυμπιακού!


Η… κόντρα της Ένωσης με τους Θεσσαλονικείς συνεχίζεται, καθώς σημερινή δήλωση παράγοντα του Δικεφάλου του Βορρά, «άναψε φωτιές» στα Social Media.


Αίσθηση προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, ο οποίος παρουσίασε την δική του άποψη, σχετικά με τον «πόλεμο» που θεωρεί ότι δέχεται ο Δικέφαλος του Βορρά, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον Βόλο.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη του, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, μίλησε για τις «επιθέσεις» προς τον σύλλογο και τόνισε πως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, με αυτό που γινόταν τόσα χρόνια με τον Ολυμπιακό.

«Πάντα κυνηγάνε τον δυνατό. Πριν από τον ΠΑΟΚ ποιον κυνηγούσανε; Τον Ολυμπιακό, γιατί ήταν δυνατός, τώρα όλοι αυτοί κυνηγάνε τον ΠΑΟΚ. Γιατί ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι η δύναμη σε όλα τα επίπεδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η δήλωση του Κατσαρή και κυρίως η αναφορά του στον Ολυμπιακό, προκάλεσε αντιδράσεις και ήδη τις τελευταίες ώρες, πάρα πολλοί φίλοι της ΑΕΚ, ποστάρουν στα Social Media το ηχητικό με τις ατάκες του!

Ακούστε το:




sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.