Header Ads


Unlabelled Το μεγάλο κόλπο στην ΑΕΚ με ξένο παικταρά - Τι "παίζει" με τις διαπραγματεύσεις και τη... μεταγραφή

Το μεγάλο κόλπο στην ΑΕΚ με ξένο παικταρά - Τι "παίζει" με τις διαπραγματεύσεις και τη... μεταγραφή


Εξελίξεις αναμένονται στην Ένωση με ξένο άσο που βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση. Η περίπτωση του είναι πάντως δύσκολη και υπάρχουν… κρυμμένα χαρτιά.


Τα μεταγραφικά σενάρια για παίκτες της ΑΕΚ καλά κρατούν, αφού το μέλλον αρκετών βασικών στελεχών της ομάδας παραμένει αβέβαιο.

Ένας από τους δημοφιλείς στο ευρωπαϊκό στερέωμα ποδοσφαιριστές που διαθέτει η Ένωση είναι ο Γιάκομπ Γιόχανσον, για τον οποίο άλλωστε σας έχουμε γράψει αρκετές φορές σχετικά με τις «σειρήνες» που τον καλούν από το εξωτερικό και την πρόθεση του μάνατζέρ του να φέρει προτάσεις για τον Σουηδό παίκτη.

Τις τελευταίες ημέρες γράφτηκε το ενδιαφέρον της Ντιναμό Ζάγκρεμπ προς το πρόσωπο του διεθνούς μέσου, το οποίο είναι όντως υπαρκτό.

Αυτό που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα είναι το ποσό που γράφεται, καθώς επ’ ουδενί οι Κροάτες δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν 2-2.5 εκατομμύρια για να τον αποκτήσουν. Και αυτό γιατί μπορεί ο σύλλογος να θεωρείται εύρωστος και να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ωστόσο είναι πολιτική της ομάδας να μην… τινάζει τη μπάνκα στον αέρα για μεταγραφές, ούτε να προσφέρει εύκολα πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

Συνεπώς, αυτά τα περί «τρελών» χρημάτων στον Γιόχανσον πιο πολύ μοιάζουν με… τερτίπια του ατζέντη του προκειμένου να ανεβάσει το κασέ του παίκτη στις διαπραγματεύσεις για ανανέωση συμβολαίου με την ΑΕΚ. Φαίνεται, λοιπόν, ότι η πλευρά του παίκτη κάνει ό, τι μπορεί για να φέρει σε δύσκολη θέση την Ένωση για να την αναγκάσει είτε να «χρυσώσει» τον Σουηδό, είτε να τον παραχωρήσει!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.