Header Ads


Unlabelled Με αυτόν τα έχουν πάρει στο κρανίο οι ΑΕΚτζήδες! Δεν θα σας πάει ο νους ποιος είναι...

Με αυτόν τα έχουν πάρει στο κρανίο οι ΑΕΚτζήδες! Δεν θα σας πάει ο νους ποιος είναι...


Είναι ο ποδοσφαιριστής που όταν λείπει η Ένωση κόβεται στα δύο...


Όπως σας αναφέραμε σε άλλο δημοσίευμα, ο μοναδικός διασωθείς από την ήττα της ΑΕΚ στη Λεωφόρο ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος (και λίγο ο Γαλανόπουλος) ήταν ο μόνος που στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν έδειξε αδιαφορία σε σχέση με άλλους συμπαίκτες του.

Οι ΑΕΚτζήδες όμως δεν τα έβαλαν τόσο με τους παίκτες που έπαιξαν (εξαίρεση ο Μάνταλος που ποτέ δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα κρίσιμα ματς), όσο με έναν που δεν έπαιξε. Αναφερόμαστε στον Αντρέ Σιμόες, ο οποίος τέθηκε εκτός αποστολής από τον αγώνα της Λεωφόρου.

Η επίσημη ενημέρωση για τον αποκλεισμό του Πορτογάλου μέσου από την 18άδα ήταν, ότι δήλωσε κουρασμένος, μετά το χαλάρωμα που έγινε στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, πριν το ματς. Γι'αυτό τέθηκε εκτός και κλήθηκε στο ξενοδοχείο ο Πατίτο που φέρεται ως τελειωμένος στην ΑΕΚ.

Αυτό που μουρμουρίζεται, είναι, ότι δεν είναι δυνατόν, να δηλώνει ο παίκτης κουρασμένος το πρωί, έχει τη δυνατότητα να ξεκουραστεί μέχρι το απόγευμα και να μην κάθεται ούτε καν στον πάγκο της ομάδας. Οι Ενωσίτες αναγνωρίζουν την αξία του Σιμόες. Ξέρουν πολύ καλά, ότι όταν λείπει η ομάδα τους παρουσιάζεται ασύνδετη και κομμένη στα δύο. Αλλά δεν πείστηκαν από τη δικαιολογία της κούρασης και μάλιστα από εναν επαγγελματία αθλητή, πριν από ένα κρίσιμο παιχνίδι.

Λέτε να κρύβεται κάτι άλλο από την στάση του Σιμόες; Γιατί ο τίτλος της «Ώρας» στο πρωτοσέλιδο της Πέμπτης για το περιαστατικό ήταν «Περίεργα πράγματα».

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.