Header Ads


Unlabelled «Όχι υπότροποι για επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου», λένε στην ΑΕΚ

«Όχι υπότροποι για επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου», λένε στην ΑΕΚ


Οι άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρούν ότι ο σύλλογος δεν είναι υπότροπος για επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου και συνεπώς δεν κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών.


Ο Ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας της ΕΠΟ Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου άσκησε σήμερα πειθαρχική δίωξη στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδών τους, αλλά και με τις αστυνομικές δυνάμεις, πριν την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας στον Βόλο και θεωρητικά η Ένωση, πλην της τιμωρίας της έδρας και του βαρύτατου χρηματικού προστίμου, κινδυνεύει με αφαίρεση τριών βαθμών, ως υπότροπη λόγω των περυσινών επεισοδίων στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο για την Super League.

Ωστόσο, οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρούν ότι πρόκειται για δύο εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς τα περυσινά επεισόδια ήταν εντός αγωνιστικού χώρου ενώ τα φετινά (όπως γίνεται σαφές και από το κατηγορητήριο) εκτός αγωνιστικού χώρου και πριν την άφιξη της αποστολής της ομάδας στο γήπεδο, συνεπώς ο σύλλογος δεν μπορεί να θεωρηθεί υπότροπος. Αυτή θα είναι εξάλλου και η υπερασπιστική γραμμή της Ένωσης, στην απολογία της στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την Πέμπτη, 18 Μαΐου (16.00).

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.