Header Ads


Unlabelled Απίστευτο σενάριο για ΑΕΚ και μεγάλο μπαλαδόρο - Ψάχτηκε κι ο Ολυμπιακός για "μπαμ" 4 εκατομμυρίων

Απίστευτο σενάριο για ΑΕΚ και μεγάλο μπαλαδόρο - Ψάχτηκε κι ο Ολυμπιακός για "μπαμ" 4 εκατομμυρίων


Φήμες θέλουν την Ένωση να "χτυπάει" ξένο άσο που άρεσε και στους "ερυθρόλευκους"! Τι προτιμάει ο παίκτης και ποιες πιθανότητες να έρθει;


Την περασμένη Πέμπτη διέρρευσε στον Τύπο ένα πολύ ενδιαφέρον σενάριο για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην Πριμέρα και τον οποίο σύνδεσαν με την ΑΕΚ.

Πρόκειται για φουνταριστό που φέτος σκόραρε 5 γκολ σε 24 συμμετοχές με τη Γρανάδα, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Γενικά όμως έχει γεμάτες χρονιές. Πρόπερσι για παράδειγμα στην Πορτογαλία με την Μπενφίκα είχε 29 παιχνίδια, 3 γκολ και 7 ασίστ, ενώ έχει κάνει δυνατά περάσματα από Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης) και Ρωσία (Ανζί). Συν τοις άλλοις είναι διεθνής με το Μαρόκο, με το οποίο μετρά 16 αγώνες και 1 γκολ.

Πρόκειται για τον Καρσελά, μία σούπερ περίπτωση ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη δεξιά πτέρυγα, μπορεί όμως να καλύψει και την αριστερή, αλλά και να χρησιμοποιηθεί ως επιτελικός μέσος. Δεδομένου του υποβιβασμού της Γρανάδας φαντάζει ιδανικό ότι ο Μεχντί Καρσελά Γκονζάλες θα σπάσει το συμβόλαιό του (που έχει μέχρι το 2020) και θα μείνει ελεύθερος, κάτι που θα διευκόλυνε την Ένωση. Τα δεδομένα, όμως, είναι πολύ διαφορετικά.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει ο SportDog, στην ΑΕΚ δεν υπάρχει ούτε για πλάκα το σενάριο που ανακάλυψαν οι Ισπανοί. Η περίπτωση του 27χρονου φουνταριστού είναι απλησίαστη για την ΑΕΚ, με τη μεταγραφική του αξία να κυμαίνεται, σύμφωνα με το transfermarkt στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει άλλη μία ζουμερή λεπτομέρεια στην υπόθεση. Ο παίκτης είχε προταθεί και πέρσι, όταν η Μπενφίκα έψαχνε να τον ξεφορτωθεί. Πριν την Ένωση όμως, τον είχαν προτείνει στον Ολυμπιακό που έψαξε την περίπτωσή του, αλλά δεν την προχώρησε. Μάλιστα τον Αύγουστο του 2016 υπήρχαν δημοσιεύματα που τον έστελναν στον Πειραιά. Η Ένωση μόλις ρώτησε νούμερα απομακρύνθηκε από την περίπτωσή του και δεν ασχολήθηκε ξανά από τότε. Κι αν το οικονομικό δεν ήταν το ουσιαστικό πρόβλημα στην υπόθεση, υπάρχει ένας ακόμα παράγοντας που κάνει απαγορευτική τη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Καρσελά δεν θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Η άποψη του Μαροκινού για το ποδόσφαιρό μας είναι κάκιστη. Θέλει να παραμείνει σε κορυφαίο επίπεδο και αν ποτέ έπαιρνε απόφαση να πάει σε μικρότερο πρωτάθλημα, θα ήταν για το Βέλγιο, όπου τον περιμένουν με ανοικτές αγκάλες (λόγω της θητείας του στη Σταντάρ).



Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.