Header Ads


Unlabelled Ούτε σε 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ - Μόνο με τους αγκώνες ο Μπεργκ - Τι μπάλα έπαιξε αυτός ο πoυ... ο Μασούντ!

Ούτε σε 20 χρόνια ο ΠΑΟΚ - Μόνο με τους αγκώνες ο Μπεργκ - Τι μπάλα έπαιξε αυτός ο πoυ... ο Μασούντ!


Απολαυστική ανάλυση Αλέφαντου για πλέι οφ– Γιατί ο Μελισσανίδης ξέρει περισσότερη μπάλα απ' τον Σαββίδη κι από ποιον μπορεί να χάσουν πρωτάθλημα οι «ερυθρόλευκοι»;




ΠΑΟΚ-ΑΕΚ έγινε καλό παιχνίδι, η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή ιδίως στο πρώτο μισάωρο, μπορούσε να προηγείται 0-3. Τους έσωσε ο Γλύκος τους ΠΑΟΚτσήδες σε αυτό το ματς. Αιφνιδίασε η ΑΕΚ στην Τούμπα, με Χριστοδουλόπουλο, Μάνταλο, Αραούχο, με τα χαφ της καλά πίσω, με τα μπακ, ήταν καλά στημένη. Καλά έκανε και κρατάει τον Χιμένεθ η ΑΕΚ, έδειξε έργο, σωστή επιλογή.

Ο ΠΑΟΚ απογοήτευσε. Έφαγε καλό χαστούκι που θα τους προσγειώσει.

Ακούστε με ΠΑΟΚτσήδες, σας τα λέω κάθε χρόνο. Εσείς νομίζετε ότι θα πάρετε πρωτάθλημα του χρόνου. Εγώ σας έχω πει ότι ούτε σε 20 χρόνια. Από τον Μαρινάκη εξαρτάται και από τις ιδέες που κουβαλάτε. Για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, πρέπει να μάθουν μπάλα αυτοί που ασχολούνται εκεί, και να ρίξουν πολλά λεφτά, αλλά σωστά λεφτά. Δεν ξέρουν να πάρουν καλούς παίκτες.

Ο Μελισσανίδης ξέρει καλύτερη μπάλα από τον Σαββίδη, ανακατεύεται στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια. Όμως και ο Μελισσανίδης κάνει φτηνές μεταγραφές, έτσι η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό.

Τον τίτλο του πρωταθλητή ο Ολυμπιακός μόνο από τον Ολυμπιακό μπορεί να τον χάσει! Αν δηλαδή δεν κάνει μεταγραφές και μείνει έτσι όπως είναι. Δεν θα συμβεί όμως αυτό, ο Μαρινάκης θα κάνει καλές μεταγραφές αυτό το καλοκαίρι.

Πάμε τώρα στον Παναθηναϊκό. Έβλεπα το ματς με τον Πανιώνιο και έλεγα ολόκληρος Παναθηναϊκός έναν παίκτη σαν τον Μασούντ στον Πανιώνιο δεν έχει!

Έμεινε με 10 παίκτες, υπέφερε ο ΠΑΟ. Βαρύ τον είδα, αργό τον είδα, πίσω μόνο ο Μολέντο κρατάει, τον Μπεργκ τον πήραν τα χρόνια, θα έχει πρόβλημα αυτός του χρόνου, παίζει με τους αγκώνες για να καλύψει την ηλικία του, εξαγριώνει τους αντιπάλους του.

Ο Χουλτ είχε δυνάμεις, αλλά είναι παίκτης του 7 αυτός. Ο Κουρμπέλης λίγα πράγματα, ο Βιγιαφάνες ανύπαρκτος για εμένα, δεν έχει διείσδυση, δεν έχει ταχύτητα, δεν έχει τίποτα για εξτρέμ. Και επειδή δεν έχει εξτρέμ ο ΠΑΟ, αναγκάζεται να ανεβαίνει ψηλά το μπακ, αλλά ούτε ο Κουλιμπαλί ούτε ο Μέστο μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα. Ένας Εμποκού ο οποίος δεν υπάρχει στο γήπεδο, βαρύς. Ο δε Κλωναρίδης λίγος.

Το θέμα είναι ότι μεγαλώνει ο Μπεργκ ο οποίος είναι όλος ο Παναθηναϊκός και αν δεν βάζει γκολ αυτός του χρόνου, οι άλλοι πάνω από... μισό γκολ δεν βάζουνε.

Ο Πανιώνιος πολύ καλός, έχει πιάσει ταβάνι αυτός ο σύλλογος για τα κυβικά του, τι μπάλα έπαιξε αυτός ο π... ο Μασούντ, δεν μπορούσαν να τον πιάσουν. Ο Ρισβάνης πίσω δυνατός, τα δύο χαφ Σιώπης, Κόρμπος πολύ καλά για Πανιώνιο.

Ο Παναθηναϊκός θέλει πολλές μεταγραφές για να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Και τερματοφύλακα θέλει, όχι μόνο παίκτες μέσα.

Στεναχωρήθηκα για το θάνατο του Ζαχαρία Πιτυχούτη, τον θυμάμαι πολύ καλά, ήταν καλός κόφτης του Παναθηναϊκού και της Εθνικής, με καλό κεφάλι, πήρε πρωταθλήματα με τον Παναθηναϊκό, ήταν και πολύ καλός χαρακτήρας. Ήταν οι εποχές που ο ελληνικός λαός ζούσε και ανέπνεε για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επιμέλεια: Θέμης Σινάνογλου
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.