Header Ads


Unlabelled Μάθατε τι είπε ο Βάργκας για Χιμένεθ; "Με τον Μανόλο έχουμε..."!

Μάθατε τι είπε ο Βάργκας για Χιμένεθ; "Με τον Μανόλο έχουμε..."!


Τι δήλωσε και για τους άλλους προπονητές που πέρασαν φέτος από την "Ένωση".


Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι κάναμε ένα κακό ξεκίνημα στη σεζόν και μετά τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά όσο θέλαμε, αλλά δουλεύουμε καθημερινά για να διορθώσουμε όσα δεν κάναμε σωστά και μακάρι να γίνει μια νέα αρχή με τον Ατρόμητο».

Στον αγώνα του Σαββάτου αποτελεί έξτρα δέλεαρ για σας το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει να νικήσει εκτός έδρας απ΄τον προηγούμενο Οκτώβριο;

«Μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα δέλεαρ για μας να επιστρέψουμε στις εκτός έδρας νίκες, αλλά το πρόβλημα δεν είναι ότι τόσο καιρό μας έλειπαν μόνο οι εκτός έδρας νίκες. Είχαμε και πολλές ισοπαλίες στην έδρα μας, δεν είχαμε καλή απόδοση και πλέον καλούμαστε να δουλέψουμε περισσότερο για να πετυχύμε τους στόχους μας, με πρώτο στόχο την είσοδο στα πλέι οφ».

Φέτος έχει δουλέψει με τρεις προπονητές. Αυτή τη στιγμή αισθάνεται ότι η ομάδα είναι στην καλύτερή της κατάσταση;

«Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς και τον δικό του τρόπο σκέψης. Εγώ προσωπικά σέβομαι και τους τρεις προπονητές που πέρασαν από την ομάδα. Το πρόβλημα άλλωστε όπως σας είπα δεν ήταν ένα, αλλά συνολικό. Δεν μπορούσαμε να νικήσουμε εκτός έδρας, μας έλειπαν και τα θετικά αποτελέσματα στο γήπεδό μας. Τώρα με τον Μανόλο Χιμένεθ έχουμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που θέλουμε και είμαστε σε καλύτερη κατάσταση επειδή παίρνουμε πιο εύκολα τα θετικά αποτελέσματα».

Ο ίδιος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είχε εξαιρετική απόδοση στο α' ημίχρονο. Κατά κάποιο τρόπο ήταν κι ένα μήνυμα προς τον προπονητή του για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος;

«Νομίζω ότι είναι πολύ καλό για έναν προπονητή να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από ένα ρόστερ, το οποίο αποτελείται από πολλούς καλούς παίκτες. Αυτό βοηθάει για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα.Υπάρχει υγιής ανταγωνισμός κι αυτό μόνο θετικό μπορεί να αποδειχθεί για την ομάδα. Στο παιχνίδι που νικήσαμε 6-0 (σ.σ κύπελλο με τον Λεβαδειακό) έπαιξαν διαφορετικοί παίκτες από το ματς που επίσης νικήσαμε με 6-0 (σ.σ πρωτάθλημα με τη Βέροια). Καθένας προσπαθεί να πάρει χρόνο συμμετοχής, να κερδίσει την ευκαιρία του κι όπως σας είπα και πριν αυτός ο υγιής ανταγωνισμός είναι πολύ θετικός γιατί βοηθάει τόσο τους παίκτες όσο και συνολικά την ομάδα».

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.