Header Ads


Unlabelled Ωραίος ο Μάνταλος! Παραδέχτηκε ποιος συμπαίκτης τον βοηθάει!

Ωραίος ο Μάνταλος! Παραδέχτηκε ποιος συμπαίκτης τον βοηθάει!


Ο αρχηγός της ΑΕΚ δεν πήρε όλη την επιτυχία πάνω του μετά τη νίκη στο Περιστέρι. Απέδωσε τα εύσημα στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές και ανέφερε έναν συγκεκριμένα.


Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για τη βελτίωση της ΑΕΚ;

«Τα αποτελέσματα αυτό δείχνουν. Είχαμε ένα πολύ μεγάλο διάστημα κακών αποτελεσμάτων στα εκτός έδρας παιχνίδια. Είχαν στενέψει τα περιθώρια. Είχαμε πει μεταξύ μας ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς απόψε».

Για τη διαφορά εντός και εκτός έδρας;

«Εχω αναφερθεί. Με τη βοήθεια του κόσμου είμαστε διαφορετική ομάδα. Αυτό που καταφέραμε είναι να γυρίσουμε το αρνητικό σερί απόψε και είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί».

Για το γεγονός ότι εκτός έδρας όταν ανοίγει το σκορ, χάνει μετά τη συγκέντρωσή της;

«Το έχουμε συζητήσει αυτό μεταξύ μας. Το έχουμε συζητήσει με τον προπονητή. Δεν χαλαρώνουμε, αλλά δίνουμε χώρο στον αντίπαλο. Στα τελευταία παιχνίδια μέχρι να προηγηθούμε δεν δεχόμασταν καν ευκαιρίες. Μετά το γκολ που σημειώνουμε μας κάνουν φάσεις και μέχρι απόψε δεχόμασταν και γκολ».

Για την 11άδα, τη θέση του και το σχήμα;

«Μου δίνεται η δυνατότητα να είμαι πιο ελεύθερος στο αμυντικό κομμάτι. Πρέπει να πατάω περιοχή, να συγκλίνω προς τα μέσα και όταν χάνω τη μπάλα είναι δύσκολο να γυρίζω πίσω. Με βοηθάει πολύ ο Αϊντάρεβιτς και σήμερα, συγκλίνοντας προς τα αριστερά. Εχω πιο πολύ ελευθερία. Σίγουρα δεν είμαι εξτρέμ. Το ξέρει ο προπονητής, το ξέρω κι εγώ, αλλά μου δίνει ελευθερία να είμαι κοντά στον Αραούχο. Νομίζω έχουμε βελτιωθεί και επιθετικά και αμυντικά».

Για τα γκολ που πετυχαίνει με την ΑΕΚ κυρίως εντός έδρας. Πέντε εκτός έδρας από τα 22 συνολικά

«Δεν το ήξερα αυτό. Στο ΟΑΚΑ είμαι πιο άνετος. Δεν ξέρω. Το γήπεδο, ο κόσμος».

Για τον Αραούχο;

«Είναι παίκτης που ταλαιπωρεί κάθε άμυνα. Ασχολούνται μαζί του οι αμυντικοί».

Για την Εθνική;

«Ξέρουμε τι σημαίνει το Βέλγιο. Έχει πολλούς παίκτες σε μεγάλα πρωταθλήματα. Η Εθνική όμως τα καταφέρνει στα δύσκολα και με την έλευση του νέου προπονητή πάει από το καλύτερο στο καλυτερο. Θα τα δώσουμε όλα και ό,τι καταφέρουμε».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.