Αραούχο: «Αν μπορέσω να διαλέξω, θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ» | AEK Fans Blog

Αραούχο: «Αν μπορέσω να διαλέξω, θέλω να συνεχίσω στην ΑΕΚ»

Written By Juker on Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017 | 10:48 μ.μ.

Νέο δείγμα της επιθυμίας του να παραμείνει στην ΑΕΚ -ίσως το ισχυρότερο μέχρι τώρα- έδωσε ο Κάρλος Αραούχο. Δήλωσε ευτυχισμένος στην «Ένωση» και τόνισε ότι αν ερωτηθεί, θα πει να συνεχίσει σε αυτήν. 


Μήνυμα παραμονής του στην ΑΕΚ -εφόσον αυτή εξαρτηθεί από τον ίδιο- έστειλε ο Κάρλος Αραούχο.

Μιλώντας στη NOVA, ο Αργεντινός επανέλαβε ότι είναι ευτυχισμένος στην «Ένωση» και ότι απολαμβάνει την αγάπη του κόσμου.

Σημείωσε λοιπόν ότι αν ζητηθεί η γνώμη του στις συζητήσεις των «κιτρινόμαυρων» με τη Λας Πάλμας, θα πει ότι θα ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αραούχο:

Για το αν θέλει να μείνει στην ΑΕΚ: «Εγώ παίζω όπου αισθάνομαι ευτυχισμένος και μπορώ να πω ότι σήμερα αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος, πολύ χαρούμενος και ευγνώμων σε όλους. Απ' αυτόν που καθαρίζει μέχρι τον πρόεδρο. Όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά. Το αν θα μείνω ή όχι θα αποφασιστεί από τον πρόεδρο (της ΑΕΚ) και τον πρόεδρο της ομάδας που ανήκω. Πιστεύω ότι σε αυτή τη συζήτηση δε μπορώ να μπω. Όσο και να το θέλω είναι δύσκολο. Θέλω όμως να πω ότι αν θα μπορέσω να διαλέξω, θα μου άρεσε να συνεχίσω εδώ». 

Για την αγάπη που εισπράττει από τον κόσμο: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και λόγω της αγάπης που μου δείχνει ο κόσμος από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τόση αγάπη που έχω πάρει μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεχαστεί εύκολα. Αυτή τη στιγμή εγώ είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στη δουλειά που κάνω στην ΑΕΚ. Δεν επιτρέπω σε κανέναν και σε τίποτα να με επηρεάσει. Είτε παίζω, είτε όχι πρέπει όλοι να βοηθήσουμε την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και πρώτος μας στόχος αυτή τη στιγμή πρέπει να είναι ο αγώνας του Σαββάτου». 

Για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ατρόμητο: «Αν και δεν έχω συμμετάσχει σε εκτός έδρας παιχνίδια ξέρω ότι είναι δύσκολο για την ομάδα να πάρει τη νίκη. Αυτό που θέλουμε τώρα είναι να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, για να χαρούμε και το ρεπό που έχουμε λόγω της διακοπής».

*sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn