Header Ads


Unlabelled Αυτή είναι η απόφαση της Λας Πάλμας για τον Αραούχο!

Αυτή είναι η απόφαση της Λας Πάλμας για τον Αραούχο!


Ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας ξεκαθαρίζει τι θα γίνει το καλοκαίρι με τον Σέρχιο Αραούχο και πόσες πιθανότητες έχει να μείνει στην ΑΕΚ.


Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τα δύο γκολ του Σέρχιο Αραούχο απέναντι στον ΠΑΟΚ, γίνεται πολύς λόγος για το μέλλον του Αργεντινού άσου στην Ένωση. Αδιαμφισβήτητα η αξία του Αραούχο είναι δεδομένη και στην ΑΕΚ θα επιθυμούσαν να τον κρατήσουν στο ρόστερ τους και την επόμενη σεζόν.

Η συμφωνία του δανεισμού του από τη Λας Πάλμας λήγει το προσεχές καλοκαίρι, όταν και ο Αργεντινός επιθετικός θα πρέπει να επιστρέψει στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας. Αυτό ξεκαθαρίζει με δηλώσεις του στο SDNA, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου των Κανάριων Νήσων, Τόνι Κρουθ. Ταυτόχρονα, όμως ο Κρουθ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης του δανεισμού του Αραούχο στην «Ένωση» εκφράζοντας δημόσια την ικανοποίηση της διοίκησης του ισπανικού συλλόγου, τόσο για τη συνεργασία με την ελληνική ομάδα, όσο και για το περιβάλλον εργασίας που συνάντησε στην Ελλάδα ο Αργεντινός επιθετικός.

«Η συμφωνία που υπάρχει με την ΑΕΚ έχει να κάνει με δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τις 30 Ιουνίου. Είναι κάτι στο οποίο έχουν συμφωνήσει όλες οι πλευρές και ο ποδοσφαιριστής. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Με βάση το τωρινό μας πλάνο, ο Αραούχο θα επιστρέψει το καλοκαίρι στη Λας Πάλμας και θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα για την επόμενη σεζόν. Είναι ένας παίκτης που ανήκει σε εμάς και τη δεδομένη στιγμή δεν είναι προς πώληση. Αλλά η Λας Πάλμας θα ήταν ανοικτή να διαπραγματευτεί την παραχώρησή του σε περίπτωση που έφτανε κάποια πρόταση που θα την αξιολογούσαμε ως συμφέρουσα. Τότε θα το σκεφτόμασταν», τονίζει ο Κρουθ στο SDNA.

Ο αθλητικός διευθυντής της Λας Πάλμας προσθέτει πως τη δεδομένη στιγμή δεν έχει προγραμματιστεί κάποια επικείμενη επαφή με την πλευρά της ΑΕΚ, αλλά η πόρτα των συζητήσεων μεταξύ των δύο συλλόγων είναι φυσικά ανοικτή.

«Δεν έχουμε σχεδιάσει τίποτα αυτή τη στιγμή. Όπως είπα και πριν, ο δανεισμός του Αραούχο στην ΑΕΚ λήγει στις 30 Ιουνίου και ο ποδοσφαιριστής θα επιστρέψει στη Λας Πάλμας. Αν η ΑΕΚ θέλει να ανανεώσει τη συμφωνία του δανεισμού ή να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή, τότε είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε. Το πιο σημαντικό είναι ο παίκτης να επιστρέψει στο ρόστερ της Λας Πάλμας το καλοκαίρι. Από εκεί και μετά, αν θα δοθεί ξανά δανεικός ή αν παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή είναι κάτι που είναι αδύνατον να το πούμε αυτή τη στιγμή», αναφέρει ο Κρουθ.

Για τη Λας Πάλμας, το πλέον σημαντικό είναι ότι ο Αραούχο ξαναβρίσκει το καλό του εαυτό με τη φανέλα της Ένωσης. Δείχνοντας να έχει προσαρμοστεί στο περιβάλλον της ΑΕΚ, ο Αργεντινός επιθετικός παίρνει ξανά τα πάνω του και φυσικά στη Λας Πάλμας, όπου παρακολουθούν την πορεία του, είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτή την εξέλιξη.

«Ο Σέρχιο είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Είναι ένας παίκτης που μας ανέβασε στην Πριμέρα Ντιβισιόν και είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκει στη Λας Πάλμας. Είναι πολύ σημαντικό που τα πηγαίνει καλά στην ΑΕΚ, που έχει βρει ένα περιβάλλον πολύ καλό για τον ίδιο και τη δεδομένη στιγμή βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Σέρχιο αποδεικνύει την αξία του στην ΑΕΚ ενώ, όπως ανέφερα, είναι σημαντικό το γεγονός ότι βρίσκεται σε έναν πολύ καλό σύλλογο, κάτι που ισχύει για όλους τους παίκτες μας που αγωνίζονται ως δανεικοί σε άλλες ομάδες».

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.