Header Ads


Ο Αραούχο μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ!

Ο Αραούχο μίλησε για το μέλλον του στην ΑΕΚ!


Για το μέλλον του αλλά και για το πόσο καλά νιώθει στην ΑΕΚ μίλησε ο Σέρχιο Αραούχο τονίζοντας πως δεν… νιώθει MVP του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. 


Το καπέλο στους συμπαίκτες του έβγαλε ο Σέρχιο Αραούχο. Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στο πόσο καλά νιώθει στην Ελλάδα και πέταξε το μπαλάκι στην Ένωση και στην Λας Πάλμας σχετικά με το μέλλον του.

Αναλυτικά:

«Δεν αισθάνομαι MVP του αγώνα, είμαι απλά ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ. Χάρη στη βοήθεια που μου έδωσαν οι συμπαίκτες μου κατάφερα να σκοράρω, δεν πέτυχα κάτι σημαντικό από μόνος μου. Μπορεί ο κόσμος να αισθάνεται ότι έχω παίξει καλά στα τελευταία παιχνίδια, αλλά θέλω να πω ότι πέτυχα κάποια γκολ επειδή οι συμπαίκτες μου δουλεύουν καλά και με βοηθούν να βγαίνω μόνος μου με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το σημαντικό για εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα μου, αισθάνθηκα άνετα από την πρώτη στιγμή, οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν να προσαρμοστώ και μου έδωσαν μεγάλη βοήθεια από την αρχή. Παρά το πρόβλημα της γλώσσας, δεν αισθάνθηκα ποτέ ξένο σώμα εδώ, όλοι μου έδειξαν στήριξη και εμπιστοσύνη. Ο προπονητής μας, ο Μανόλο Χιμένεθ, μου μίλησε και μου εξήγησε πράγματα από την πρώτη ημέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Αισθάνομαι καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.

Σχετικά με το μέλλον που με ρωτάτε, έχω συμβόλαιο με την Λας Πάλμας και κανονικά πρέπει να επιστρέψω. Προς το παρόν, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου να μπει στα πλέι-οφ, να πάει καλά στο Κύπελλο και μετά θα πρέπει να συζητήσουν για εμένα οι διοικήσεις των δύο συλλόγων. Τα δύο γκολ που πέτυχα απόψε ήταν εξίσου σημαντικά, το πρώτο μπήκε πολύ νωρίς και έδωσε ηρεμία στην ομάδα μας. Το δεύτερο κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη μας σε αυτό το παιχνίδι, οπότε νομίζω ότι και τα δύο ήταν σημαντικά». 
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.