Header Ads


Unlabelled Ο Μάνταλος μπορεί και ως κρυφός φορ, οι βοηθοί δεν μπορούν με τίποτα!

Ο Μάνταλος μπορεί και ως κρυφός φορ, οι βοηθοί δεν μπορούν με τίποτα!


Καθοριστικός ο αρχηγός της ΑΕΚ στη νίκη στο Περιστέρι, φανέρωσε και νέες δυνατότητες, οδηγώντας την ομάδα του σε σημαντικό τρίποντο.


Δεν είδαμε κανένα μεγάλο ματς στο Περιστέρι. Η αναμέτρηση κρίθηκε με ένα τέρμα του Μάνταλου (0-1) το οποίο έμελλε να ξορκίσει για την ΑΕΚ τη φετινή κατάρα των εκτός έδρας παιχνιδιών. Από τον Οκτώβριο είχε να πάρει τρίποντο μακριά από το ΟΑΚΑ η Ένωση και τον αγώνα τότε στην Λάρισα.

Ο Χιμένεθ σίγουρα κρατάει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για τη συμμετοχή στα πλέι οφ και από εκεί και πέρα κάποιες λίγες καλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του και μια γενικότερη επιθυμία -ικανοποιητικό βαθμό- να πιέσουν οι παίκτες του και να βάλουν τα πόδια τους δυνατά στις μονομαχίες.

Θα λέγαμε πως ένα χαρακτηριστικό του αποψινού (18/3) παιχνιδιού για την ΑΕΚ, ήταν η οδηγία στον Μάνταλο να πατάει περισσότερο περιοχή. Για να συμβαίνει αυτό, ο Αραούχο αρκετές φορές επιχειρούσε με κίνηση προς τα έξω να ανοίξει την άμυνα και να δημιουργήσει κενούς διαδρόμους. Ο Έλληνας χαφ έκανε το μπάσιμο και περίμενε την κατάλληλη μεταβίβαση πότε από τους Αϊντάρεβιτς (είχε θετική παρουσία), Γιόχανσον στον άξονα, πότε από τους ακραίους (Ντίντακ και Βάργκας κυρίως).

Κάπως έτσι ήρθε άλλωστε και το γκολ, όταν ο Ντίντακ έγινε κάτοχος της μπάλας στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Μάνταλο να πλασάρει εύστοχα στην κίνηση από κοντά για το γκολ της νίκης. Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν σίγουρα ο καλύτερος της ομάδας του και βοήθησε και ανασταλτικά.

Τροφοδότης του Μάνταλου ήταν κάποιες φορές και ο Αραούχο, αλλάζοντας ρόλους. Γινόταν ο Αργεντινός ο πασέρ και ο Έλληνας εκείνος που υποδεχόταν την μπάλα. Ο Αραούχο είχε και δοκάρι σε μια ωραία έμπνευσή του στο πρώτο μέρος.

Θετικός για την ΑΕΚ ο Λαμπρόπουλος στην άμυνα συνεχίζει να αποδεικνύει πως βρίσκεται σε ανοδική πορεία, φλερτάροντας με το νέο συμβόλαιο.

Το ματς στιγματίζουν οι αποφάσεις των βοηθών, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση… Η κατάσταση έχει γίνει απελπιστική και καλό θα ήταν στην ΚΕΔ να δουν πιο σοβαρά το θέμα.

Ο Ατρόμητος έπαιξε παθητικά περιμένοντας τους φιλοξενούμενους.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.