Header Ads


Unlabelled Χιμένεθ: «Δεν είμαι εντελώς χαρούμενος, γιατί αδίκησα έναν παίκτη μου»

Χιμένεθ: «Δεν είμαι εντελώς χαρούμενος, γιατί αδίκησα έναν παίκτη μου»


Ειδική αναφορά σε έναν παίκτη που δεν έπαιξε στο θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ θέλησε να κάνει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός έσταξε μέλι για την αγωνιστική συμπεριφορά του Γαλανόπουλος. 


Το καπέλο σε έναν παίκτη της ΑΕΚ που… δεν αγωνίστηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έβγαλε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μετά τη μεγάλη νίκη της «Ένωσης», ο Ανδαλουσιανός θέλησε να ξεκινήσει τη συνέντευξη Τύπου με αναφορά στον Γαλανόπουλο, επειδή θεώρησε ότι τον αδίκησε με τον να μην τον χρησιμοποιήσει.

Αφού αποθέωσε λοιπόν την ποιότητα και την αγωνιστική συμπεριφορά του νεαρού, τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ υπερείχε σε ένα μόνο δεκάλεπτο του ματς και τόνισε ότι το όνομα και οι φιλοδοξίες της ΑΕΚ δεν επιτρέπουν να διαλέξει ανάμεσα σε Κύπελλο και πλέι οφ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ 

Για τον Γαλανόπουλο: «Θα ήθελα να πω δυο λέξεις πριν τις ερωτήσεις. Σήμερα, παρά το αποτέλεσμα, δεν είναι μια μέρα τελείως χαρούμενη για μένα. Γιατί με τις αποφάσεις που πήρα νομίζω ότι ήμουν άδικος με έναν παίκτη που στο μέλλον θα αφήσει το σημάδι του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να επιβραβεύσω την αγωνιστική συμπεριφορά και την ποιότητα που έχει ο Γαλανόπουλος. Δεν μπόρεσα να αποφύγω να είμαι άδικος μαζί του γιατί ενώ ετοιμαζόμουν να τον βάλω, ο Αραούχο αισθάνθηκε ενοχλήσεις και μου ζήτησε αλλαγή. Σήμερα ήμουν άδικος με τον Γαλανόπουλο και ήθελα να το πω δημόσια».

Για τη μετάβαση από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο σημερινό, όπου η ομάδα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ: «Το να κριτικάρουμε μετά από ένα ματς είναι εύκολο, αλλά πρέπει να σκεφτόμαστε ότι υπάρχει ένας αντίπαλος, που σε αφήνει ή όχι να παίξεις. Αν το ποδόσφαιρο ήταν τόσο εύκολο, θα ήταν εύκολο να πιάσεις και το τζόκερ ή το λόττο».

Για το αν ανησυχεί για το «νεκρό διάστημα» της ΑΕΚ πριν το δεύτερο γκολ: «Μόνο στα δέκα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Ήταν το μόνο σημείο που ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος. Υπήρξε μια ανισορροπία που τη συζητήσαμε στο ημίχρονο και νομίζω ότι τη λύσαμε για να φέρουμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε».

Για η συνέχεια σε πλέι οφ και Κύπελλο: «Το σίγουρο είναι ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα μέχρι τα πλέι οφ. Στα παιχνίδια του Κυπέλλου, είναι οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος, θα γίνουν πολύ δυνατά ματς».

Για το αν προτιμάει το Κύπελλο ή τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ: «Θα ήμασταν μια μικρή ομάδα αν επιλέγαμε το ένα ή το άλλο. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, αν εξαιρέσουμε τα χρόνια στη Γ’. ξέρουμε το μέγεθος της ομάδας και δεν μπορούμε να επιλέξουμε. Στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο και να προχωρήσουμε όσο μπορούμε στα πλέι οφ. Χρωστάμε στους οπαδούς και στην ομάδα να το παλέψουμε. Δεν είναι θέμα επιλογής, είναι θέμα φιλοδοξίας».

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

1 σχόλιο:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.