Header Ads


Unlabelled Σε τρεις πυλώνες βασίζεται το μέλλον του Αραούχο

Σε τρεις πυλώνες βασίζεται το μέλλον του Αραούχο


Όλα τα δεδομένα για την υπόθεση του Αργεντινού επιθετικού


Πράγματα και θαύματα έχει προλάβει να κάνει ο Σέρχιο Αραούχο με την φανέλα της ΑΕΚ, μόλις μέσα σ’ έναν μήνα. Και ήδη από τώρα, δεν υπάρχει οπαδός της Ένωσης, που να μην σκέφτεται με τρόμο το ενδεχόμενο, να χάσει στο τέλος της σεζόν τον Αργεντινό φορ. Με δεδομένο λοιπόν πως ήδη έχει ανοίξει η κουβέντα για επέκταση του δανεισμού του ποδοσφαιριστή, το enwsi.gr αναλύει τους τρεις πυλώνες, πάνω στους οποίους βασίζεται το μέλλον του Αραούχο.
Οι προθέσεις της ΑΕΚ

Το προφανές είναι πως θέλει να κρατήσει τον Αραούχο. Ακόμα και με ελεύθερη μεταγραφή, κάτι όμως που εκ των πραγμάτων είναι αδύνατον. Αυτό το ήξερε η ΑΕΚ ακόμα και τον Γενάρη που έκανε την συμφωνία για τον δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι. Η Ένωση θα επιχειρήσει στο τέλος της σεζόν να ανανεώσει και να επεκτείνει αυτόν τον δανεισμό για ακόμα έναν χρόνο. Δεν έχει καταφέρει να πάρει γραπτώς την περιγραφή όρων που αν εκπληρωθούν, η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα. Έχει όμως τον πρώτο λόγο, σε μια τέτοιου είδους κουβέντα. Και όπως έδειξε και με τον τρόπο που έκλεισε την υπόθεση τον Γενάρη, θα είναι διατεθειμένη ακόμα και υπέρβαση να κάνει, προκειμένου να κρατήσει τον Αραούχο. Ωστόσο είναι ακόμα πολύ νωρίς, για να προσδιοριστεί αυτή η υπέρβαση.
Οι προθέσεις του Αραούχο

Η δήλωση που έκανε ο Αργεντινός φορ μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν απολύτως ξεκάθαρη. «Θέλω να παίζω εκεί που είμαι ευτυχισμένος» τόνισε ο Αραούχο. Και στην ΑΕΚ δείχνει ευτυχισμένος και με το παραπάνω. «Φτιαγμένος» είναι και δεν το κρύβει, καθώς έχει ξαναβρεί την χαρά του. Επομένως είναι πολύ πιθανό στην προσπάθεια της ΑΕΚ να κρατήσει τον παίκτη, να έχει ως συμμάχο την επιθυμία του ίδιου του Αργεντινού. Κάτι που μπορεί να αποδειχθεί και κλειδί στην ιστορία.

Οι προθέσεις της Λας Πάλμας

Προφανώς και για τους Ισπανούς ο Αραούχο είναι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο. Ξέρουν από πρώτο χέρι την ποιότητα του. Και παρακολουθούν την εξέλιξη του. Είναι δεδομένο πως οι προθέσεις της Λας Πάλμας, θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση Αραούχο. Είναι δεδομένο πως οι Ισπανοί θα επιδιώξουν οικονομικά οφέλη από τυχόν συμφωνία για επέκταση του δανεισμού του Αργεντινού φορ. Αυτό είναι το καλό σενάριο για την ΑΕΚ, καθώς μέσα από την διαπραγμάτευση μπορεί να πετύχει συμφωνία. Άλλωστε το έχει ξανακάνει. Τα αγκάθια θα παρουσιαστούν σε περίπτωση που η Λας Πάλμας θελήσει πίσω τον Αραούχο ή φτάσει στα χέρια της δελεαστική πρόταση για την παραχώρηση του παίκτη.

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.