Header Ads


Unlabelled Η τρέλα Μελισσανίδη, το πάρτι της νίκης!

Η τρέλα Μελισσανίδη, το πάρτι της νίκης!


Η ιδέα του Βούζα, τα ονόματα που πέρασαν από το ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, η τρέλα Μελισσανίδη για Αραούχο και ο ρόλος της Μπόκα, το πάρτι των "κιτρινόμαυρων" μετά τη νίκη και αυτοί που έλειπαν από το τραπέζι του Μάριν. 



Συλλέξαμε τα σημαντικότερα... gossip της ημέρας και σας τα δίνουμε στο... πιάτο!

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ

Το έκανε στο ματς με τον Ατρόμητο και το ξαναδοκίμασε και στην προπόνηση ο Βασίλης Βούζας. Όπως αναφέρει η "LiveSport", ο κόουτς του Ολυμπιακού έβαλε πάλι στην ίδια ενδεκάδα και τον Κώστα Φορτούνη και τον Μάρκο Μάριν, αλλά και τον Τσόρι Ντομίνγκες κατά τη διάρκειας της "ερυθρόλευκης" προπόνησης!

Λέτε να δούμε κάτι τέτοιο και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο;



ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ

Πολλά ονόματα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Κυριακής (12/3) για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με τη στήλη "Πληροφοριοδότης" της εφημερίδας "Ώρα των Σπορ", εκεί ήταν και ο νυν μάνατζερ και πρώην παίκτης τόσο της ΑΕΚ, αλλά και του ΠΑΟΚ, Μπρούνο Τσιρίλο. Μάλιστα στο ημίχρονο του παιχνιδιού είχε και μια μικρή κουβέντα με τον Έργκους Κάτσε, αλλά και με ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πήρε επίσης γεύση από ντέρμπι. Ο κόουτς του Παναθηναϊκού "σκάναρε" τους επόμενους αντιπάλους της ομάδας του στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε παράλληλα ότι μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιον από αυτούς και στο Κύπελλο.

Και μπασκετικές φιγούρες όμως είδαμε στο ΟΑΚΑ. Ο Ντράγκαν Σάκοτα που στο παρελθόν έχει προπονήσεις και τις δύο ομάδες, απόλαυσε το ντέρμπι.

ΤΡΕΛΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ

Στην ίδια εφημερίδα διαβάζουμε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης πανηγύρισε έξαλλα το δεύτερο γκολ του Σέρχιο Αραούχο από την σουίτα του στο ΟΑΚΑ. Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ δεν μπορούσε να συγκρατήσει τη χαρά του και ήδη του έχουν μπει για τα καλά στο μυαλό οι σκέψεις για παραμονή του Αργεντινού.



Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΚΑ

Βέβαια η περίπτωση του Αραούχο μόνο εύκολη δεν είναι για την ΑΕΚ. Την Δευτέρα (13/3) το Ευαγγέλιο σας παρουσίασε αναλυτικά τα δεδομένα για την παραμονή του Αργεντινού.
Σύμφωνα με την "LiveSport" πάντως υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας κι αυτός είναι η Μπόκα Τζούνιορς. Βλέπετε η Λας Πάλμας δεν διατηρεί το 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, με τον αργεντίνικο σύλλογο να έχει ένα 30%!

ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

Η εμφάνιση και νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ άφησε απολύτως ικανοποιημένο τον προπονητή Μανόλο Χιμένεθ που έκανε δώρο στους παίκτες του... μια ημέρα ρεπό.
Έτσι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να βγουν μετά τη νίκη τους και να το χαρούν. Οι περισσότεροι προτίμησαν να κατέβουν Νότια και πήγαν σε γνωστό μπαρ της Γλυφάδας, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που προτίμησαν πιο... κυριλέ καταστάσεις στην Κηφισιά.

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΜΠΕΜΠΑ" ΤΟΥ ΣΕΡΧΙΟ

Πριν κλείσει η μεταγραφή του Αραούχο στην ΑΕΚ, είχαμε γράψει για την "μπέμπα" που φέρνει μαζί του ο Αργεντινός στην Αθήνα. Το πανάκριβο BMW Μ4 του Αραούχο λοιπόν αποτελεί πόλο έλξης, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της και η "Livesport". Πολλοί συμπαίκτες του σταματούν φεύγοντας από τα Σπάτα και την κοιτάζουν, ενώ ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος την πήρε και την έκανε και βόλτα.


ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝ

Ο Μάρκο Μάριν επέστρεψε στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού μία ημέρα πριν τα γενέθλιά του. Έτσι αποφάσισε ανήμερα (13/3) να βγάλει τους συμπαίκτες του για φαγητό στο "Ark" στη Γλυφάδα, όπως διαβάσατε πρώτα στο Contra.gr.

Εκεί βρέθηκε σχεδόν όλη η ομάδα του Ολυμπιακού, όπως αποκαλύπτει η "LiveSport". Υπήρχαν όμως και... απουσίες. Πιο συγκεκριμένα έλειπαν οι Σεμπά, Βιάνα, Ντα Κόστα, Φιγκέιρας και Παρέδες και Μάρτινς. Ο τελευταίος είχε στοματικές διαταραχές και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί, ενώ και οι υπόλοιποι έκαναν θεραπεία και είναι δικαιολογημένοι.



ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΛΕΙ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Πολύ καλή πορεία κάνει φέτος στο πρωτάθλημα η Κέρκυρα με τον Μιχάλη Γρηγορίου στο τιμόνι της. Η πρόσφατη νίκη μάλιστα κόντρα στην Ξάνθη με 1-0 δεν πέρασε απαρατήρητη.
Ήδη πολλά μάτια στην Κύπρο παρακολουθούν τον Έλληνα τεχνικό και φαίνονται διατεθειμένοι να του καταθέσουν και επίσημη πρόταση από το καλοκαίρι σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η "LiveSport". Και όπως καταλαβαίνουμε τα χρήματα που προσφέρουν οι ομάδες στο Νησί είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.

*contra.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.