Header Ads


Unlabelled Τι προσφέρει η κυβέρνηση στον δήμαρχο για το γήπεδο της ΑΕΚ

Τι προσφέρει η κυβέρνηση στον δήμαρχο για το γήπεδο της ΑΕΚ


Σε επαφές με τον Άρη Βασιλόπουλο βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας ώστε να... κάμψει τις αντιστάσεις του αναφορικά με το γήπεδο της ΑΕΚ. Διαβάστε τι προσφέρει η κυβέρνηση στον δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας...


Από χθες είχε γίνει γνωστό πως ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει αναλάβει προσωπικά -και- την υπόθεση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, με την οικοδομική άδεια να έχει “κολλήσει” στην υπογραφή -που δεν βάζει- ο δήμαρχος για την υψομετρική μελέτη. Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Άρη Βασιλόπουλο και είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει ορισμένα αιτήματά του, ώστε να δώσει τη συγκατάθεσή του.

Σύμφωνα με τη “Live Sport”, η πρόταση του πρωθυπουργού προς τον δήμο αναφέρει: 1) Χρηματοδότηση για τη μεταφορά και τη μετεστέγαση του σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων αλλά και του πάρκινγκ οχημάτων του δήμου από τον παράνομο χώρο που στεγάζονται εδώ και χρόνια εντός του Άλσους της Νέας Φιλαδέλφειας.

2) Παραχώρηση έκτασης στο πέταλο Νησίδας (πρόκειται για χώρο πίσω από το Κοιμητήριο στις όχθες του Κηφισού ποταμού), ο οποίος θα αξιοποιηθεί ως χώρος πρασίνου, πάρκου κι αθλητικών εγκαταστάσεων.

3) Δημιουργία χώρων στάθμευσης στην πόλη.

Από τη στιγμή που αυτή η πρόταση γίνει αποδεκτή από τον κ.Βασιλόπουλο και τα υπόλοιπα στελέχη της “Δύναμης Πολιτών”, τότε οι εξελίξεις θα είναι άμεσες. Σε διαφορετική περίπτωση η λύση που υπάρχει είναι να περιθωριοποιηθεί ο δήμαρχος και να τρέξει η λύση της νομοθετικής ρύθμισης-τροπολογίας.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.