Header Ads


Unlabelled Θα κρατήσει και του χρόνου τον Βάργκας η ΑΕΚ;

Θα κρατήσει και του χρόνου τον Βάργκας η ΑΕΚ;


Το OnSports προσεγγίζει το θέμα και παρουσιάζει όλα τα δεδομένα για τον Βενεζουελάνο, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.


Μπορεί το τελευταίο διήμερο τα πάντα στο κιτρινόμαυρο περιβάλλον να κινούνται γύρω από τον Σέρχιο Αραούχο, παρ’ όλα αυτά, η παραμονή του Αργεντινού επιθετικού στα Σπάτα, δεν είναι ο μόνος… καλοκαιρινός πονοκέφαλος για τη διοίκηση του Δικεφάλου.

Για παράδειγμα, προβληματισμό προκαλεί και το θέμα του Ρόναλντ Βάργκας. Ο 30χρονος Βελεζουελάνος μένει ελεύθερος και ήδη ο μάνατζέρ του έχει αρχίσει να ψάχνεται καθότι η ΑΕΚ δεν τον έχει καλέσει για ουσιαστική συζήτηση.

Και το ερώτημα που προκύπτει εύλογο: Τον θέλουν τον Βάργκας στα Σπάτα και τα επόμενα χρόνια ή όχι; Επίσης βέβαια καλό ερώτημα, είναι και ποιος απαντάει σε αυτή την απορία. Προφανώς το λογικό είναι τον πρώτο λόγο να έχει ο προπονητής. Θα βρίσκεται όμως ο Χιμένεθ στον κιτρινόμαυρο πάγκο μετά από το καλοκαίρι; Να ένα ακόμη ερώτημα.

Πάντως είναι φανερό πως οι διοικούντες δεν έχουν την ίδια καψούρα για τον Βάργκας όσο για τον Αραούχο. Λογικό και από άποψη ποιότητας ποδοσφαιριστών, αλλά και από ηλικίας. Άλλο τα 25 χρόνια του Αργεντινού και άλλο τα 30 του Βενεζουελάνου.

Το Βέλγιο και ο Ισπανός του Χιμένεθ

Παρ’ όλα αυτά ο Βάργκας δείχνει στο δεύτερο μισό της σεζόν, πως είναι πολύτιμος για την ΑΕΚ. Όταν βρίσκεται στην ενδεκάδα η εικόνα της ομάδας αλλάζει προς το καλύτερο.

Όμως ούτε και εκείνος «καίγεται» για την παραμονή του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με όσα μαθαίνουμε, θα ήταν χαρούμενος (και πολύ περισσότερο η γυναίκα του) αν κατάφερνε να επιστρέψει στο Βέλγιο. Όχι στη Βενεζουέλα ακόμα, αλλά στο Βέλγιο. Εκεί θέλει να βρει ένα ακόμη συμβόλαιο για δύο ή τρία χρόνια και έπειτα να πάρει τον δρόμο για την πατρίδα.

Την ίδια ώρα, καλά πληροφορημένη πηγή μας, μας μετέφερε ότι ο Χιμένεθ έχει ήδη παίκτη από την Ισπανία για τη θέση του Βάργκας, τον οποίον θέλει πολύ να φέρει στα Σπάτα. Δικό του παιδί. Αν λοιπόν ο Μανόλο συνεχίσει στην ΑΕΚ, τότε το πιθανότερο είναι να επιμείνει στη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή που εμπιστεύεται.

Μέσα σε όλα τα παραπάνω κάποιοι στην Ένωση άρχισαν ήδη να μιλάνε χαμηλόφωνα περί επιστροφής Μπαρμπόσα αφού ο Πορτογάλος βγάζει διαζύγιο με την Αλ Ουάσλ. Είναι όμως ένα άλλο κεφάλαιο αυτό το θέμα, που βέβαια, υπό προϋποθέσεις, μπορεί να παίξει το ρόλο του στο να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βάργκας…

*Onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.