Header Ads


Η αποθέωση Σιμόες σε Αραούχο και το... παράπονό του!

Η αποθέωση Σιμόες σε Αραούχο και το... παράπονό του!


Διαβάστε τις δηλώσεις του Πορτογάλου χαφ στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ


Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε ότι η ΑΕΚ έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι παίζοντας με ψυχή και καρδιά κόντρα στον ΠΑΟΚ. Παράλληλα, αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο χαρακτηρίζοντας το δεύτερο τέρμα του «γκολάρα» και επισημαίνοντας ότι όποιος τον βλέπει στις προπονήσεις γνωρίζει για τι είναι ικανός.

Επίσης, ο Πορτογάλος εξέφρασε και ένα ιδιότυπο… παράπονο, καθώς τόνισε πως οι επιθετικοί τραβούν συνήθως τα βλέμματα του κόσμου, κάτι που όμως δεν τον πειράζει αφού χαίρεται να βοηθά την ΑΕΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η αλήθεια είναι ότι πάντα οι επιθετικοί τραβάνε τα φώτα. Εμείς που παίζουμε στα χαφ κάνουμε μια αόρατη δουλειά. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθάω. Σήμερα έπρεπε να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι και τα καταφέραμε. Το μυστικό είναι η δουλειά που γίνεται κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτό που κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι που έτυχε να είναι αυτό το ντέρμπι. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και προσπαθούμε να έχουμε τον έλεγχο μέσα στην έδρα μας.

Παίζουμε με ψυχή και καρδιά, νομίζω ότι όταν σκοράρει γρήγορα η ομάδα αποκτά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Και να μην το καταφέρναμε σήμερα, ελέγχαμε τον ρυθμό και θα σκοράραμε κάποια στιγμή. Μιλάμε για μία γκολάρα, όποιος κάνει καθημερινά προπόνηση με τον Αραούχο ξέρει τι μπορεί να κάνει. Αν ο αντίπαλος του δώσει χώρο θα γίνει αυτό που συνέβη σήμερα».

*sportdog.gr

Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.