Header Ads


Unlabelled Οι αποφάσεις της ΑΕΚ για την άμυνα της νέας σεζόν

Οι αποφάσεις της ΑΕΚ για την άμυνα της νέας σεζόν


Τα δεδομένα στα Σπάτα για τους στόπερ και τους μπακ. Ποιες οι εισηγήσεις του Μπάγεβιτς και ποιες οι γενικότερες σκέψεις.


Σχεδόν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για την άμυνα της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Ουσιαστικά η απόφαση είναι να συνεχίσουν σχεδόν ως έχουν και αυτό είναι καλό, από την άποψη ότι δεν θα χρειαστεί να υπάρξουν πολλές νέες προσθήκες, οι οποίες θα χρειαζόντουσαν και κάμποσο χρόνο προσαρμογής.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς λοιπόν, σε Μαϊστόροβις και Μελισσανίδη, οι Λαμπρόπουλος και Κολοβέτσιος πρέπει να παραμείνουν καθότι έχουν ανοδική πορεία και αποτελούν πλέον ένα «δεμένο» δίδυμο. Επίσης, ο Σέρβος είναι σύμφωνος και με τη διατήρηση του Τσιγκρίνσκι στο ρόστερ, κάτι που επιθυμεί πολύ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Φυσικά, παρών τη νέα χρονιά θα είναι και ο νεοφερμένος Βράνιες, που αποδεικνύεται λίρα εκατό για τους κιτρινόμαυρους. Από εκεί και πέρα, έχουμε και λέμε σχετικά με τους ακραίους.

Αριστερά δύσκολα θα υπάρξει κάποια αλλαγή αφού πρόθεση είναι να στηριχθεί η χειμωνιάτικη επιλογή του Βινίσιους. Αν πάντως εντοπιστεί κάποια σούπερ περίπτωση, τότε θα σκεφτούν στα Σπάτα να «σπάσουν» το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου. Κάτι όμως που δεν θα συμβεί με το συμβόλαιο του Ντίντακ.

Η συμφωνία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2018 και ο Ισπανός θα μείνει.

Ο Μπακάκης και ο Παναθηναϊκός

Επιπλέον: Στα δεξιά υπάρχει ο Γκάλο (που ανανέωσε πρόσφατα) και ο Μπακάκης. Για τον τελευταίο η εισήγηση του Μπάγεβιτς είναι θετική καθότι πιστεύει στον ποδοσφαιριστή και κρίνει πως το δίδυμο με τον Βραζιλιάνο είναι εξαιρετικό. Βέβαια, στην ΑΕΚ ξέρουν πως ο Λυμπερόπουλος (τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού πλέον) καιροφυλαχτεί για τον Έλληνα αμυντικό που μένει ελεύθερος από την Ένωση.

Αν πάντως ο ποδοσφαιριστής επιλέξει το πράσινο μονοπάτι, τότε είτε θα αποκτηθεί κάποιος ξένος για να καλύψει το κενό, είτε (πάρα πολύ πιθανό) θα επιστρέψει ο Βασιλαντωνόπουλος. Μάλιστα η προτροπή του Μπάγεβιτς είναι να γυρίσει ο μικρός και να μην μπει σε διαδικασία η ομάδα με ξένα… λαβράκια.

Άλλωστε ο Σέρβος έχει εξαιρετική άποψη για τον νεαρό. Όσο για τον Τζανετόπουλο, το πιθανότερο είναι πως θα παραταθεί ο δανεισμός του αφού με βάση όλα τα παραπάνω, αν επιστρέψει στα Σπάτα θα είναι και πάλι πέμπτη επιλογή, πίσω από τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Λαμπρόπουλο, Κολοβέτσιο. Με άλλα λόγια θα τον φάει ξανά ο πάγκος. Πισωγύρισμα. Πάντως και για την εξέλιξη του Τζανετόπουλου, ο Μπάγεβιτς έχει μόνο καλά λόγια να πει.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.