Header Ads


Unlabelled Άσχημα μαντάτα για ΑΕΚ-Εξέλιξη που θα ξενερώσει απίστευτα τον κόσμο - Λέτε να συμβεί το ...μοιραίο;

Άσχημα μαντάτα για ΑΕΚ-Εξέλιξη που θα ξενερώσει απίστευτα τον κόσμο - Λέτε να συμβεί το ...μοιραίο;


Αλλιώς τα περίμεναν και αλλιώς τα βρήκαν οι φίλοι της Ένωσης! Ποια εξέλιξη αναμένεται να τους στεναχωρήσει;


Μετά την τρομερή εμφάνιση και τα δυο γκολ του Σέρχιο Αραούχο κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο ενθουσιασμός στις τάξεις των φίλων της ΑΕΚ για τον Αργεντινό έχει χτυπήσει «κόκκινο»!

Με αφορμή το γεγονός ότι ο παίκτης είναι δανεικός από τη Λας Πάλμας, άρχισαν να γράφονται διάφορα σενάρια για το αν και πως μπορεί η Ένωση να κρατήσει τον 25χρονο σέντερ φορ στις τάξεις και μετά το καλοκαίρι, όταν και εκπνέει ο εξάμηνος δανεισμός.

Γενικότερα, υπήρξε ένα κλίμα μάλλον υπερβολικής αισιοδοξίας για την πιθανότητα να γίνει ο Αραούχο μόνιμος κάτοικος Αθήνας, μόνο που τα γραφόμενα διαψεύστηκαν άμεσα από τον πρόεδρο της Λας Πάλμας. Συγκεκριμένα, ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρες τόνισε ότι ο Αργεντινός είναι σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ισπανικής ομάδας και πως η ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει τις οικονομικές της απαιτήσεις όταν έρθει η ώρα των διαπραγματεύσεων.


Συνεπώς, το εγχείρημα της παραμονής του Αραούχο συνεχίζει να είναι πολύ δύσκολο, όπως άλλωστε σας είχε ενημερώσει ο SportDog αμέσως μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Τα νέα δεδομένα δε, που προκύπτουν μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας φανερώνουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει ελπίδες να αγοράσει τον παίκτη, παρά μόνο να τα βρει με τον ίδιο και την ομάδα του για επέκταση του δανεισμού του! Κάτι που, φυσικά, δε συγκεντρώνει και τις περισσότερες
πιθανότητες...

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.