Header Ads


Unlabelled Αυτός κράτησε τον Αραβίδη στην ΑΕΚ!

Αυτός κράτησε τον Αραβίδη στην ΑΕΚ!


Ο περιορισμένος γλίτωσε τον... τελειωμένο! Μία ΑΕΚτζήδικη ιστορία που πρέπει να διαβάσετε.


O Sportdog σάς είχε προϊδεάσει για τη μεγάλη επιστροφή του Χρήστου Αραβίδη στην ΑΕΚ και επιβεβαιώθηκε περίτρανα με τη συμμετοχή του 30χρονου επιθετικού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου όπως σας ενημερώσαμε αποθεώθηκε, πριν μπει στο γήπεδο και σκοράρει.

Οι τρεις τελευταίοι μήνες ήταν πολύ δύσκολοι για τον φορ της Ένωσης. Αν θυμάστε είχε βρεθεί ένα βήμα, πριν την αποχώρησή του από την ομάδα του Δικέφαλου αετού, μετά την αψυχολόγητη ενέργεια που έκανε στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου χτύπησε με κουτουλιά τον Μπέρτο στο στήθος. «Τελειωμένο» τον αποκαλούσαν όλοι και τα ρεπορτάζ υποστήριζαν, ότι από τη διοίκηση του ζητήθηκε να βρει ομάδα από τον Γενάρη, δεδομένης της λήξης του συμβολαίου του το καλοκαίρι.

Τί όμως συνέβη και δεν έφυγε ο «Άραβας» στις αρχές του 2017; Σίγουρα η συμπεριφορά του έπαιξε ρόλο. Δούλεψε αρκετά, δέχτηκε την εσωτερική τιμωρία που του επιβλήθηκε (παραγκωνισμός), ήταν συνεπής επαγγελματικά και έδειξε (μετέπειτα) στον Χιμένεθ, ότι αξίζει ευκαιριών. Για την παραμονή του όμως ήταν καταλυτική η συμμετοχή άλλου παράγοντα.

Και το όνομα αυτού, Ντούσαν Μπάγεβιτς. Αυτός κράτησε τον Αραβίδη στην ΑΕΚ, όπως έπιασαν τα ραντάρ του σκύλου. Σίγουρα σας δημιουργούνται ερωτηματικά, διαβάζοντας, ότι ο Σερβοέλληνας εκτελεστικός διευθυντής πήρε τέτοια απόφαση. Ειδικά μετά τα όσα έχουν γραφτεί, για τον περιορισμό των αρμοδιοτήτων του εντός ΑΕΚ!

Και όμως, ο Μπάγεβιτς παραμένει και έχει λόγο στις αποφάσεις. Μία εξ αυτών ήταν και η διατήρηση του Πόντιου στο έμψυχο δυναμικό της ΑΕΚ. Όπως είναι σε θέση να γνωριζει ο Sportdog, ο Αραβίδης χαίρει της συμπάθειας του «Ντούσκο», όπως και άλλοι Έλληνες ποδοσφαιριστές της Ένωσης, τους οποίους εκτιμά βαθύτατα για την προσφορά τους. Μάλιστα ο «κολλητός» του Μελισσανίδη είχε πάει να σώσει άλλον γηγενή ποδοσφαιριστή, ο οποίος βγάζει φέτος μάτια σε έτερη ομάδα της Super League. Λόγω της επιμονής του τότε προπονητή, με τον οποίο είχε «πλακωθεί» στα Σπάτα, ο συγκεκριμένος έφυγε.

Τρομερή ειρωνεία έτσι; Ο... περιορισμένος έσωσε τον «τελειωμένο». Μόνο στην ΑΕΚ αυτά.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.