Header Ads


Απίστευτο: Διαβάστε τι εντολή έδωσε ο Χιμένεθ σε ball boy και θα μείνετε άφωνοι!

Απίστευτο: Διαβάστε τι εντολή έδωσε ο Χιμένεθ σε ball boy και θα μείνετε άφωνοι!


Ο Μανόλο είναι πανέξυπνος κόουτς και απέδειξε και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να έρθει η νίκη. Τα κατάφερε και με το παραπάνω.


Ως προπονητής ο Μανόλο Χιμένεθ έχει το χαρακτηριστικό ότι είναι πολύ καλός στο να επεμβαίνει στα παιχνίδια και να αντιδρά με ανάλογο τρόπο στα δεδομένα που παρουσιάζονται. Αυτή του την ικανότητα επέδειξε και στο αποψινό ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, βλέποντας τον στόπερ του ΠΑΟΚ, Στέλιο Μαλεζά, να τραυματίζεται στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ο Χιμένεθ έδωσε στον σέντερ φορ της ομάδας του, τον Αραούχο, να κινείται κοντά στον Έλληνα αμυντικό προκειμένου να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε στιγμή αδυναμίας του Μαλεζά, ο οποίος δεν πατούσε καλά στα πρώτα λεπτά μετά τον τραυματισμό του.

Ωστόσο, ο Μανόλο δεν περιόρισε τις οδηγίες του μόνο στους παίκτες του, αφού στο δεύτερο ημίχρονο, ζώντας πολύ έντονα το ντέρμπι, έκανε παρατήρηση ακόμα και στα ball boy.

Συγκεκριμένα, μετά την κόκκινη του Μαλεζά και βλέποντας ότι η ομάδα του δέχεται πίεση από τον ΠΑΟΚ, παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω, φώναξε στο ball boy να μην βιάζεται να γυρίζει την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο!

Ο Χιμένεθ ήθελε να κόψει τον ρυθμό του ματς εκείνη την ώρα, καθώς όπως παραδέχθηκε και στις δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι, η εικόνα του ΠΑΟΚ με 10 παίκτες ήταν καλύτερη και τους δυσκόλεψε περισσότερο. Τρομερός Μανόλο, ο οποίος έχει αποδείξει πως είναι πανέξυπνος και ότι κάνει ό,τι χρειαστεί για να νικήσει η ομάδα του!

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.