Header Ads


Unlabelled Έξυπνο «μπαμ» της ΑΕΚ με Έλληνα άσο - Παλιά τον είχε κόψει λόγω ύψους (1.70) - Τον ήθελε κι ο ΠΑΟ!

Έξυπνο «μπαμ» της ΑΕΚ με Έλληνα άσο - Παλιά τον είχε κόψει λόγω ύψους (1.70) - Τον ήθελε κι ο ΠΑΟ!


Μία πολύ καλή κίνηση από τη Super League έχει στα σκαριά η Ένωση! Ποιον παίκτη που κατά το παρελθόν είχε απορρίψει ετοιμάζεται να χτυπήσει;


To μέλλον του Μιχάλη Μπακάκη στην ΑΕΚ θεωρείται αβέβαιο, αφού ο 25χρονος δεξιός μπακ δεν παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής, όντας ξεκάθαρα πίσω από τον βασικό δεξιό οπισθοφύλακα, Ροντρίγκο Γκάλο, στην ιεραρχία του Μανόλο Χιμένεθ.

Συνεπώς, μοιάζει πιθανό σενάριο να αποχωρήσει το καλοκαίρι, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα για την ανανέωσή του.

Όπως γράφτηκε σήμερα, άλλωστε, στα υπ' όψιν της ΑΕΚ για τη θέση του δεξιού μπακ βρίσκεται ο Κυριάκος Κιβρακίδης του Ατρομήτου. Ισχύει ότι η Ένωση εδώ και μια διετία βολιδοσκοπεί την περίπτωση του 24χρονου αμυντικού, ο οποίος τα πηγαίνει περίφημα στην ομάδα του Περιστερίου.

Μάλιστα, πριν από δυο χρόνια οι "κιτρινόμαυροι" είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνουν κρούση για τον ταλαντούχο δεξιό οπισθοφύλακα, αλλά τότε τον "έκοψαν" λόγω ...ύψους!

Σήμερα, πάντως, τα δεδομένα μπορεί να έχουν αλλάξει αφενός γιατί ο Κιβρακίδης έχει βελτιωθεί πολύ όλο αυτό το διάστημα και αφετέρου γιατί με ύψος 1.70 δεν έχει μεγάλη διαφορά από τον βασικό δεξιό μπακ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο (1.74), άρα ο συγκεκριμένος παράγοντας δύσκολα θα αποτελέσει πρόβλημα για το τωρινό τεχνικό τιμ της ομάδας.

Φυσικά, υπενθυμίζουμε ότι η περίπτωσή του για την Ένωση θα προχωρήσει μόνο εάν φύγει ο Μπακάκης, αλλά σίγουρα το όνομά του θα "παίξει" γενικότερα, αφού φαίνεται να έχει έρθει η ώρα για το βήμα παραπάνω στην καριέρα του 24χρονου άσου. Εξάλλου, πέρυσι το καλοκαίρι ο μπακ του Ατρόμητου είχε ακουστεί έντονα για Παναθηναϊκό.

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.