Header Ads


Unlabelled To μυστήριο με τον ρόμβο του Λάζαρου

To μυστήριο με τον ρόμβο του Λάζαρου


Τί ήθελε να πει ο σκόρερ των δύο εκ των έξι τερμάτων της ΑΕΚ με τη Βέροια;
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έκανε το καλύτερό του παιχνιδι με τη φανέλα της ΑΕΚ. Ο Έλληνας φουνταριστός ήταν πολύ ορεξάτος, έτρεχε, ήταν πολύ διεισδυτικός και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ, τα οποία του έδωσαν μετά τον αγώνα το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή των «κιτρινόμαυρων»! Το παράξενο της υπόθεσης ήταν ο πανηγυρισμός του 30χρονου εξτρέμ.

Ο… οικοδόμος, όπως είναι το παρατσούκλι του, το οποίο φέρει από τότε που ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ, σχημάτισε τον ρόμβο με τα δύο του χέρια. Αυτό μας δίνει δύο εξηγήσεις. Ή ο Λάζαρος έστειλε μήνυμα, ότι η ομάδα πρέπει να παίζει 4-4-2 με ρόμβο στο κέντρο ή ότι το γεωμετρικό σχήμα έχει κάποιον συμβολισμό για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Ελπίζουμε να εννοούσε το πρώτο, γιατί στη δεύτερη περίπτωση εγείρονται ερωτήματα που μας βάζουν σε περίεργες σκέψεις. Όχι οικοδομικές, αλλά… τεκτονικές.

Στις δηλώσεις του πάντως δεν αναφέρθηκε στο θέμα. Δεν ξέρουμε και αν ερωτήθη βέβαια… «Όταν η ομάδα είναι καλή αυτό βοηθάει και σένα. Κανένας χωρίς τον διπλανό του δεν μπορεί να παίξει καλά. MVP ήταν η ΑΕΚ. Πρέπει να προχωρήσουμε έτσι. Έχει βοηθήσει και ο προπονητής. Οι οδηγίες του είναι συγκεκριμένες και ξεκινούν από την άμυνα. Αυτό μας βοηθά να έχουμε περισσότερες τελικές. Το καταλάβαμε κι εμείς. Το ταλέντο δεν αρκεί από μόνο του. Πήραμε τον σωστό δρόμο και πρέπει να προχωρήσουμε. Κανείς από εμάς χωρίς τον διπλανό του δεν μπορεί να προχωρήσει», είπε ο Λάζαρος.

*aek-live.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.