Header Ads


Unlabelled Προλαβαίνει τα play offs η ΑΕΚ;

Προλαβαίνει τα play offs η ΑΕΚ;


Οχτώ ματς φωτιά για την «Ένωση» ως το φινάλε και μόλις δύο που θεωρητικά τα παίρνει. Το πρόγραμμα που δείχνει… μπελάδες.


«Όπως στρώνεις κοιμάσαι» λέει η παροιμία και κάπως έτσι έχουν πλέον τα πράγματα στην ΑΕΚ, μετά και από την γκέλα στον Ηρακλή (2-2). Το σενάριο να μην συμμετάσχουν οι κιτρινόμαυροι στα φετινά πλέι οφ είναι εξαιρετικά πιθανό κι ας υπάρχει ακόμα δρόμος δέκα αγωνιστικών ως το φινάλε. Διότι αν κρίνουμε από το πρόγραμμα και φυσικά τα πεπραγμένα του Δικεφάλου φέτος στα εκτός έδρας ματς, τότε ορθά πιθανολογούμε πως ίσως να μην προφτάσει το τρένο…

Ειδικότερα, μετά από 20 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, η ΑΕΚ μετράει 30 βαθμούς όντας στην 6η θέση. Επί της ουσίας κυνηγάει τη Ξάνθη που βρίσκεται στους 33 πόντους (πιο πάνω είναι ο Παναθηναϊκός με 35, ο ΠΑΟΚ με 36 και ο Πανιώνιος με 38).

Πίσω της όμως έχει τρεις διώκτες που θα της βάλουν δύσκολα. Ο Πλατανιάς με 29 βαθμούς, ο Πας Γιάννινα με 28 και ο Ατρόμητος με 26. Και οι τρεις σκέφτονται τα πλέι οφ και θα τα δώσουν όλα για να τα καταφέρουν. Εκείνο που όμως έχει ιδιαίτερη σημασία να αναφερθεί, είναι πως ως το τέλος του πρωταθλήματος η Ένωση θα παίξει και με τους τρεις που την καταδιώκουν και όλα τα παιχνίδια θα γίνουν μακριά από το ΟΑΚΑ! Πρώτα θα πάει στο Περιστέρι, μετά στα Χανιά και την τελευταία αγωνιστική στα Γιάννενα.

Επιπλέον έχει άλλες δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις, που μόνο εύκολες δεν δείχνουν. Την υποδέχεται ο Πανιώνιος (που θα συμμετάσχει στα πλέι οφ) και την προτελευταία αγωνιστική ο πάντα σκληροτράχηλος Λεβαδειακός.

Ακόμα χειρότερο για τους κιτρινόμαυρους; Πως δεν μπορούν να πουν ότι θα στηριχθούν στις αναμετρήσεις τους στο ΟΑΚΑ. Διότι οι τρεις από τις πέντε είναι ντέρμπι. Κατά σειρά θα περιμένει στο Μαρούσι τους: Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό. Τα θεωρητικά εύκολα εντός έδρας παιχνίδια είναι με Λάρισα και Κέρκυρα.

Το πρόγραμμα λοιπόν φανερώνει γιατί υπάρχει έντονος λόγος ανησυχίας στο στρατόπεδο του Δικεφάλου. Και είναι πασιφανές πως θα χρειαστούν μεγάλες νίκες για να προλάβουν την Ξάνθη και να μην κινδυνεύσουν από τους διώκτες τους. Νίκες τόσο σε ντέρμπι, όσο και εκτός έδρας.

*onsports.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.