Header Ads


Unlabelled Νέο μήνυμα από την ORIGINAL!

Νέο μήνυμα από την ORIGINAL!


Την υπεράσπιση της ελεύθερης μετακίνησης οπαδών συνεχίζει να υπερασπίζεται η Original 21, με αφορμή το πανό που υψώθηκε στο πρόσφατο ματς της ΑΕΚ με τον Πλατανιά στα Χανιά και την πρόσφατη απαγόρευση. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Πέμπτη απόγευμα και η κλήρωση του κυπέλλου φέρνει στα Xανία την ΑΕΚΑΡΑ ! Οι πιο αισιόδοξες προβλέψεις λόγω της ημέρας και ώρας μιλούν για 200 άτομα το πολύ... Και όμως... Τα εισιτήρια για το πέταλο μας εξαντλούνται και ανοίγει και δεύτερη θύρα... Πάνω από 700 ΑΕΚτζήδες από όλη την Κρήτη ντύνουν στα κιτρινόμαυρα όλη τη κερκίδα ! Με αφορμή το δικαστήριο της περασμένης Δευτέρας και τον αγώνα μας για ελεύθερη μετακίνηση σε όλα τα γήπεδα, πριν την έναρξη του αγώνα μοιράζεται σε φωτοτυπίες η ανακοίνωση της ORIGINAL. Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου γίνεται ενημέρωση στον κόσμο για τον αγώνα της ORIGINAL και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου υψώθηκε το πανό

“ΔΕΧΕΣΤΕ ΠΑΡΑΓΚΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΠΑΔΟΥΣ... ΒΡΩΜΑΤΕ ΡΕ! R 21”

Για 5 λεπτά όλος ο κόσμος παρέμεινε σιωπηλός προσπαθώντας έτσι να δώσουμε την αίσθηση μιας άδειας εξέδρας... Και η συνέχεια γνωστή... Όλοι σήμερα μιλάνε για τη τρομερή παρουσία του κόσμου μας! Ξέρουμε πως το μήνυμά μας δε θέλουν να το λάβουν όμως ο αγώνας μας δε σταματάει εδώ !

Θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε για ελεύθερες μετακινήσεις !

Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των οπαδών !

Αγώνας ως τη νίκη!!!

ORIGINAL 21 ΚΡΗΤΗΣ

ΥΓ. Ελπίζουμε και σήμερα στις δικαστικές αίθουσες των Χανίων να βγει και πάλι νικήτρια η "εξεδρα" μας».  
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.