Header Ads


Unlabelled Ομολογία-σοκ από ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για Λουίς Ενρίκε

Ομολογία-σοκ από ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για Λουίς Ενρίκε


Η… επιεικής τεσσάρα στο Παρίσι και ο διαφαινόμενος αποκλεισμός από το Τσάμπιονς Λιγκ προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις (και) στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα. 


Η αμφισβήτηση του Λουίς Ενρίκε είναι πλέον έντονη, όπως μαρτυρά και σημερινό βασικό δημοσίευμα της «Sport».

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι εμφανίστηκαν παίκτες όπως ο Αντρές Ινιέστα και ο Σέρχιο Μπούσκετς που δήλωσαν δημόσια ότι η στρατηγική της ομάδας τους έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης για το κάζο στο Παρκ ντε Πρενς.

Η εφημερίδα της Βαρκελώνης φιλοξενεί και τοποθέτηση-φωτιά ενός ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που δεν κατονομάζεται και ο οποίος δείχνει με το… δάχτυλο τον Λουίς Ενρίκε για τη συντριβή από την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Εδώ και αρκετό καιρό έχω πάψει να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο!», λέει -σύμφωνα με την «Sport»- ο παίκτης της Μπάρτσα. Και συνεχίζοντας, αποδίδει στις τακτικές απαιτήσεις του Λουίς Ενρίκε την έλλειψη φρεσκάδας και αντανακλαστικών που παρουσιάζει η ομάδα.

Αυτό που αναφέρεται στο ρεπορτάζ της «Sport» είναι ότι (και) ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής υποστηρίζει πως η στρατηγική του Λουίς Ενρίκες απαιτεί την κατανάλωση έξτρα ενέργειας τόσο στο αμυντικό όσο και στο επιθετικό κομμάτι. Γεγονός που φαίνεται πως αδειάζει γρήγορα τις μπαταρίες της ομάδας.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.