Header Ads


Unlabelled Χιμένεθ: «Χαρούμενος και στενοχωρημένος μαζί»

Χιμένεθ: «Χαρούμενος και στενοχωρημένος μαζί»


Τον ευχάριστο πονοκέφαλο που έχει να αντιμετωπίσει στον πάγκο της ΑΕΚ περιέγραψε στους παίκτες του ο Μανόλο Χιμένεθ. «Πρέπει να κάνω επιλογές και κάποιοι δυστυχώς θα μείνουν εκτός», είπε. 


Σίγουρα είναι πιο ευχάριστο να μην ξέρεις ποιον να πρωτοβάλεις από το να μην έχεις λύσεις. Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση στην ΑΕΚ, καθώς όπως είπε στους παίκτες του στη σημερινή προπόνηση, η καλή παρουσία τους σε αγώνες και προπονήσεις τον προβληματίζει. Και προκειμένου να μην υπάρχουν… γκρίνιες, ο Ισπανός προπονητής φρόντισε να τους προϊδεάσει πως δεν γίνεται να παίζουν όλοι, ούτε καν να χωρούν στις αποστολές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω τόσους πολλούς παίκτες να είναι σε τόσο πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Ξέρω πως είστε όλοι έτοιμοι και όλοι σε κατάσταση να μπείτε και να βοηθήσετε. Από την άλλη μεριά είμαι στεναχωρημένος γιατί είμαι αναγκασμένος να κάνω κάποιες επιλογές και κάποιοι παίκτες να μείνουν εκτός. Όμως δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Πρέπει να κάνω επιλογές. Δεν μπορώ να κάνω αλλιώς. Αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που σας βλέπω όλους να είστε τόσο έτοιμοι», τόνισε ο 53χρονος προπονητής.
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.