Header Ads


Unlabelled Φοβερές ατάκες Αρδίζογλου για Ολυμπιακό και "πέσιμο" σε Χιμένεθ - "Δεν έχουμε τύχη" - "Τρέλα με Αλμέιδα"!

Φοβερές ατάκες Αρδίζογλου για Ολυμπιακό και "πέσιμο" σε Χιμένεθ - "Δεν έχουμε τύχη" - "Τρέλα με Αλμέιδα"!


Δηλώσεις που δεδομένα θα προκαλέσουν αρκετά σχόλια στον κόσμο της Ένωσης από τον πάντα ντόμπρο Χρήστο Αρδίζογλου! Διάβασε γιατί ξεσπάει κατά του Ισπανού προπονητή!




Την άποψη ότι η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη εναντίον του Ολυμπιακού στο προσεχές ντέρμπι, αν πραγματοποιήσει εμφάνιση παρόμοια με εκείνη εναντίον του Ηρακλή, εξέφρασε μέσω του SportDog ο Χρήστος Αρδίζογλου.

Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στα λάθη του Χιμένεθ, άσκησε κριτική στην παρουσία του Αλμέιδα και σχολίασε ότι με 21 πόντους διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν είναι εύκολο να χαρακτηρίσει κανείς ντέρμπι το παιχνίδι που ακολουθεί.

Πώς είδατε την ΑΕΚ εναντίον του Ηρακλή;

"Πιστεύω ότι το μόνο καλό για να καθόταν κάποιος να έβλεπε το ματς με τον Ηρακλή, ήταν το 2-2. Δηλαδή τα 4 γκολ που πέτυχαν οι δύο ομάδες. Ο Ηρακλής είναι ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία του, τα παιδιά αγωνίζονται κάθε Κυριακή με πολλά προβλήματα και απλήρωτοι. Εδώ είχαν κάνει αγωγές πριν από καιρό για να ζητήσουν τα λεφτά τους. Από την άλλη η ΑΕΚ είχε 70% κατοχή, αλλά η κατοχή δεν κερδίζει τα ματς. Τα παιχνίδια τα παίρνεις με περισσότερο μυαλό. Η ΑΕΚ κατάφερε μόνη της να μην κερδίσει το ματς, με πολλά λάθη σε άμυνα και επίθεση. Έχασε χωρίς μυαλό, όταν 3 μονάδες της κοστίζουν όσο όλος ο Ηρακλής".

Τη διαχείριση των ποδοσφαιριστών που κάνει ο Χιμένεθ, πώς την αξιολογείτε;

"Όταν μία ομάδα έχει συγκεκριμένα προβλήματα, κάνει μεταγραφές και στο τέλος ο προπονητής τις αφήνει στον πάγκο, τι θέλετε να πω εγώ; Τον Αραούχο γιατί τον πήρε, για παράδειγμα, για να μείνει στον πάγκο; Αντί να ενισχύσει την ομάδα, την αποδυναμώνει: Σήμερα παίζει ο ένας, αύριο παίζει ο άλλος. Τι φοβάται, μήπως κουραστούν; Τόσο δύσκολο είναι το ελληνικό πρωτάθλημα, που φοβάtαι την κούραση; Πρέπει να φτιάξει κορμό, δεν γίνεται να μην έχει σταθερό κορμό η ομάδα. Εντός έδρας η ΑΕΚ αποδείχτηκε ότι μπορεί να είναι αήττητη. Σημασία έχει και τι γίνεται εκτός έδρας όμως".

Πλησιάζει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, τι περιμένετε από εκεί;

"Αν δούμε ξανά από την αρχή το παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα παρατηρήσουμε ότι πρόκειται για δύο ομάδες που σε κάποιες περιπτώσεις οι ποδοσφαιριστές τους έπαιζαν όπως 10 ετών παιδάκια. Και η απόδοσή τους αφορούσε ποδόσφαιρο μικρής κατηγορίας. Με γιόμες θα κάνεις παιχνίδι; Έτσι όπως έπαιξε χθες η ΑΕΚ, δεν έχει τύχη με τον Ολυμπιακό, καμία πιθανότητα. Κι ας λένε ότι είναι ντέρμπι το ματς. Με τη χθεσινή απόδοση, δεν έχει πιθανότητα να πάρει αποτέλεσμα από τον Ολυμπιακό".

Τι πρέπει να κάνει η ομάδα για να αυξήσει τις πιθανότητες να πάρει κάτι θετικό από τον Ολυμπιακό;

"Η ΑΕΚ έχει αποδείξει ότι εντός έδρας μπορεί να κερδίσει. Εκτός έδρας έχει προβλήματα, όπως είδαμε και εναντίον του Ηρακλή. Γι' αυτό πρέπει να ξεχάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Διαθέτει ποδοσφαιριστές που ξέρουν λίγη μπάλα, αν και οι περισσότεροι είναι χωρίς ταχυδύναμη. Αλλά μέσα στο γήπεδο της μπορεί να φτιάξει ευκαιρίες. Θέλει προσοχή όμως ο Ολυμπιακός, είναι ομάδα που μπορεί για 20 λεπτά να μην κάνει τίποτα και στο 25ο να σου βάλει γκολ. Η ΑΕΚ θα έχει και τον κόσμο της μαζί και πρέπει να το εκμεταλλευτεί".

Πώς περιμένετε να παίξει ο Χιμένεθ; Ειδικά η περίπτωση του Αραούχο, που πιέζει ψηλά, δεν είναι ιδανική για το ματς με τον Ολυμπιακό;

"Για εμένα και ο Πέκχαρτ και ο Αραούχο είναι παίκτες περιοχής. Ο Πέκχαρτ, όμως, δεν ξέρει να κάνει τίποτα άλλο, να βγάλει φάσεις από μόνος του κ.λπ. Ο Αλμέιδα από την άλλη είναι βαρύς, αλλά τον πληρώσανε καλά για να τον φέρουν. Δημιούργησαν προβλήματα στον Αραβίδη, που έπαιρνε το παιδί 80 χιλ. ευρώ και πήραν τον Αλμέιδα με 1 εκ. ευρώ για δύο χρόνια. Και τρέχουν οι δημοσιογράφοι να τον "φτιάξουν", ότι έκανε δύο καλά σουτ κ.λπ. Είναι τρελό αυτό το πράγμα".

Ποια είναι η ευχή σας για το ντέρμπι;

"Θέλω να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της φήμης των ντέρμπι. Γιατί υποτίθεται ότι είναι ντέρμπι, πώς να το χαρακτηρίσεις όμως έτσι όταν η διαφορά των δύο ομάδων είναι στους 21 βαθμούς; Τουλάχιστον να δούμε λίγη μπάλα, να ευχαριστηθεί και ο κόσμος της ΑΕΚ που ανταποκρίνεται χωρίς φασαρίες κ.λπ. Και η ευχή μου, φυσικά, είναι να κερδίσει η ΑΕΚ τον Ολυμπιακό".

sportdog
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.