Header Ads


Unlabelled Πήρε τον Λουκά μέσα από... τα χέρια του Παναθηναϊκού!

Πήρε τον Λουκά μέσα από... τα χέρια του Παναθηναϊκού!


Πώς η «σφήνα» των «πράσινων» έφερε το οριστικό deal της μεταγραφής του στην ΑΕΚ.




Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης ετοιμάζεται να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα! Ο «Λου» αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της ομάδας και προσωπικά με τον Μάκη Αγγελόπουλο. Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται στην Κίνα αυτή την περίοδο και αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της χώρας, έχοντας 20+ πόντους και 10+ ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Αυτό από μόνο του δείχνει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο 32χρονος άσος!

Η Ένωση, πάντως, δεν ήταν… μόνη της στην υπόθεση της απόκτησής του. Κι αυτό γιατί ακόμα μία ομάδα θέλησε να τον κάνει δικό της. Ο Παναθηναϊκός είχε βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και ήθελε να εντάξει στο δυναμικό του τον διεθνή άσο. Η παρουσία του Τσάβι Πασκουάλ ήταν ένας από τους λόγους, καθώς ο Καταλανός προπονητής γνώριζε καλά τον Μαυροκεφαλίδη από την κοινή θητεία τους στην Μπαρτσελόνα.

Ο λόγος που στο «τριφύλλι» θέλησαν να κάνουν κίνηση για τον Μαυροκεφαλίδη ήταν πως οι σχέσεις των Γιαννακόπουλου/Πασκουάλ με τον Γιάννη Μπουρούση δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Για την ακρίβεια είναι σε πολύ άσχημο σημείο και για τον λόγο αυτό «κοίταξαν» την περίπτωση του Μαυροκεφαλίδη, ως την μοναδική αξιόπιστη στην αγορά τούτη τη χρονική στιγμή.
Η εξέλιξη αυτή, όμως έφερε… εγρήγορση στα ενδότερα της Βασίλισσας.

Άλλωστε, ο «Λου» ήταν ένας παίκτης τον οποίο παρακολουθούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι άνθρωποι της ομάδας.
Με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να μπει… σφήνα, στην ΑΕΚ κινήθηκαν γρήγορα και μεθοδικά. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ανέλαβε την υπόθεση προσωπικά και έχοντας επαφές με τον Έλληνα σέντερ, κατάφερε να αποσπάσει την θετική απάντησή του και να τον ντύσει στα κιτρινόμαυρα, ως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, η Ένωση με την απόκτηση του Μαυροκεφαλίδη ισχυροποιείται στην φροντ λάιν της, ενώ ταυτόχρονα αποκτά και έναν παίκτη υψηλού επιπέδου, ώστε να ηγηθεί της προσπάθειας σε πρωτάθλημα και Champions League!

*enwsi.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.