Header Ads


Unlabelled Αυτό δεν το περίμενε κανείς: τεράστιο εμπόδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ στο μπάσκετ!

Αυτό δεν το περίμενε κανείς: τεράστιο εμπόδιο για το γήπεδο της ΑΕΚ στο μπάσκετ!


Ο Βασίλης Βέργης αποκαλύπτει γιατί ΔΕΝ θα γίνει το προγραμματισμένο ραντεβού Βασιλειάδη-Αγγελόπουλου και πως η κομματική εμμονή γκρέμισε πριν ένα χρόνο τη γέφυρα που είχαν χτίσει Κοντονής-Αγγελόπουλος.


Ο Τομέας Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί το μεγαλύτερο ΕΜΠΟΔΙΟ για την αξιοποίηση που προσπαθεί να πετύχει η ΚΑΕ ΑΕΚ εδώ και δύο χρόνια, τόσο σε ό,τι αφορά το κλειστό του Γαλατσίου όσο και το Ποδηλατοδρόμιο των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Ο σχεδόν «εμμονικός» τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει ο κομματικός-αθλητικός μηχανισμός του κυβερνώντος κόμματος τις προσπάθειες του ιδιωτικού τομέα (αλλά και των δύο υφυπουργών Αθλητισμού) αποτελεί κορυφαίο «ανάχωμα» και δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι «δένει» τα χέρια των ανθρώπων της κυβέρνησης προτού το θέμα φτάσει στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων.

Τη συγκεκριμένη «διαδικασία» βίωσε ο πρώην υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής καθόσον συνομιλούσε με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΑΕΚ Μάκη Αγγελόπουλο για το κλειστό του Γαλατσίου, ενώ τώρα τα… ίδια φαίνεται πως αντιμετωπίζει και ο Γιώργος Βασιλειάδης μετά την αποκάλυψη (από το Sdna) σύμφωνα με την οποία η ηγεσία της «Βασίλισσας» θέλει να δημιουργήσει το μπασκετικό σπίτι της στο χώρο του Ποδηλατοδρομίου του ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε στα χέρια μας ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί τελικά η προγραμματισμένη συνάντηση του κ. Βασιλειάδη με τον κ. Αγγελόπουλο. Είναι προφανές ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού επιθυμεί να «καθίσει» η σκόνη (οι δύο άντρες έχουν ΗΔΗ συναντηθεί το τελευταίο διάστημα, από τη στιγμή που άνοιξε το θέμα). Επισήμως ο κ. Βασιλειάδης, ο οποίος χειρίζεται με εξαιρετικά λεπτό χειρισμό την υπόθεση, δηλώνει ότι αν δεν βρεθεί χώρος για να μετακομίσει η Ποδηλασία «δεν πρόκειται να γίνει οποιαδήποτε συζήτηση».

Επειδή όμως είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η αθλητική ηγεσία επεξεργάζεται ΗΔΗ τρεις περιπτώσεις χώρων πιθανής μετακόμισης της Ποδηλασίας. Κι αυτό που με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ μπορούμε να πούμε είναι ότι ο κ. Βασιλειάδης διάκειται απολύτως ΘΕΤΙΚΑ στο σχέδιο που του έχει ΗΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ η ΚΑΕ ΑΕΚ και θέλει να προχωρήσει η υλοποίησή του.

Όμως, επαναλαμβάνω, ότι ΚΑΙ ο εν λόγω υφυπουργός έχει να αντιμετωπίσει την «κομματική αδιαλλαξία», ανθρώπων οι οποίοι στάθηκαν ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον Σταύρο Κοντονή όταν ο προηγούμενος υφυπουργός Αθλητισμού συζητούσε με τον Μάκη Αγγελόπουλο για να πάρει η ΚΑΕ ΑΕΚ από το ΤΑΙΠΕΔ το κλειστό του Γαλατσίου.

Ο Τομέας Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ, με… σημαιοφόρο την κ. Ελένη Αυλωνίτου, είχε αντιδράσει σφοδρότατα στην παραχώρηση του κλειστού του Γαλατσίου στην ΑΕΚ, με τη λογική ότι δεν έπρεπε να χάσει το «δημόσιο χαρακτήρα του»!

Βεβαίως ουδεμία ουσιαστική απάντηση υπάρχει σε ερωτήματα όπως «ποιος μπορεί να καλύψει σήμερα τα τεράστια λειτουργικά έξοδα» όπως, π.χ., τις 20.000 ευρώ για θέρμανση που χρειάζεται το συγκεκριμένο κλειστό για κάθε τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή που «ανάβει». Ο Σταύρος Κοντονής ήταν σε εξαιρετικό δρόμο συζητήσεων με τον Μάκη Αγγελόπουλο, η ΚΑΕ ΑΕΚ υπήρξε έτοιμη να καταβάλλει εφάπαξ μεγάλο ποσό στο ΤΑΙΠΕΔ και ταυτόχρονα θα αναλάμβανε τη χρήση και τη συντήρηση του κλειστού του Γαλατσίου (μεταφέροντας εκεί όλες τις δραστηριότητες όχι μόνο του μπάσκετ αλλά σίγουρα του βόλεϊ και του χάντμπολ), όμως ο Τομέας Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ «έκαψε» τότε το εγχείρημα.

Τώρα… ξημέρωσε ημέρα Ποδηλατοδρομίου. Με τον Τομέα Αθλητισμού του κυβερνώντος κόμματος…. Παραδοσιακά αρνητικό!

Επειδή λέγονται και γράφονται πολλά, εκείνο που γνωρίζω με βάση το ρεπορτάζ είναι ότι τα «βεβαιωμένα χρέη» (αυτά δηλαδή που αναγνωρίζει η Ομοσπονδία Ποδηλασίας) είναι 380.000 ευρώ. Τα «μη βεβαιωμένα» ανέρχονται στο 1,2 εκατ. ευρώ!

Επίσης πηγές αναφέρουν η Ομοσπονδία Ποδηλασίας έχει κερδίσει δικαστικά την απαλλαγή οφειλών περίπου 400.000 ευρώ και διεκδικεί ανάλογο ποσό με βάση την απόφαση του κ. Κοντονή για μη χρέωση λειτουργικών εξόδων στην «ολυμπιακή χρονιά».

Όπως επισημαίνουν όσοι γνωρίζουν, τα λειτουργικά έξοδα για το Ποδηλατοδρόμιο είναι… χειρότερα από εκείνα του Γαλατσίου. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παναγιώτης Πριστούρης μου έλεγε χθες στον ΣΠΟΡFM 94.6 ότι για κάθε ώρα που ανάβει η θέρμανση στο Ποδηλατοδρόμιο απαιτούνται 100 ευρώ, αλλά για να ζεσταθεί πραγματικά αυτός ο τεράστιος χώρος και να γυμναστούν οι αθλητές απαιτούνται ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ. Και πολλά ευρώ…

Όπως προφανώς πολλές εργατοώρες απαιτούνται για την ΚΑΕ ΑΕΚ μέχρι να καταφέρει να πετύχει το όνειρό της. Τουλάχιστον έχει ΟΡΘΑ μαζί της την αθλητική ηγεσία. Όπως και την κοινή λογική…

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.