Header Ads


Αυτό ήθελε να δείξει με τον πανηγυρισμό του ο Λάζαρος!

Αυτό ήθελε να δείξει με τον πανηγυρισμό του ο Λάζαρος!


Ο πανηγυρισμός του Λάζαρου στο ματς με την Βέροια, έκανε αρκετούς να αναρωτηθούν σχετικά με το τι ήθελε να δείξει. Διαβάστε ποιος είναι ο λόγος που βρίσκεται πίσω από τον πανηγυρισμό του. 


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος βρήκε δίχτυα στην Ελλάδα μετά από 1.568 μέρες και είχε κάθε λόγο να το χαρεί και να το πανηγυρίσει με την καρδιά του.

Ο πανηγυρισμός του Έλληνα επιθετικού ήταν αρκετά ιδιαίτερος και έκανε πολλούς να αναρωτηθούν σχετικά με το τι ήθελε να δείξει.

Πίσω από τον πανηγυρισμό του Λάζαρου, όπως δήλωσε και ο ίδιος στην κάμερα της Nova αμέσως μετά το ματς, βρίσκεται η κόρη του στην οποία το αφιέρωσε. Ο Λάζαρος σχημάτισε με τα χέρια του το «αστέρι» αφού την κόρη του τη λένε Στέλλα.

«Είναι προσωπικό για την κόρη του, η αφιέρωση του γκολ, που την λένε Στέλλα και σημαίνει αστέρι. Προχωράμε και στο Κύπελλο που είναι στόχος μας, βρίσκουμε τα πατήματά μας, γινόμαστε ομάδα και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια, ο δρόμος είναι αυτός και πρέπει να μην τον αφήσουμε» δήλωσε ο παίκτης της ΑΕΚ για τον πανηγυρισμό του.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.