Header Ads


Unlabelled Ο Ντέμης για τις ευκαιρίες του με Ρεάλ και Λοκομοτίβ!

Ο Ντέμης για τις ευκαιρίες του με Ρεάλ και Λοκομοτίβ!


Για δυο φάσεις που έχουν σημαδέψει τον ίδιο και παραμένουν αξέχαστες στον κόσμο της ΑΕΚ μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM. Εξήγησε πώς έχασε τις ευκαιρίες με Ρεάλ και Λοκομοτίβ. 



Σε δυο στιγμές που έχουν μείνει ανεξίτηλες στη μνήμη τη δική του, αλλά και του κόσμου της ΑΕΚ, αναφέρθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6, θυμήθηκε τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στα παιχνίδια με Ρεάλ Μαδρίτης και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Για την πρώτη περίπτωση λοιπόν σημείωσε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι τη χρόνια του Champions League με Ρέαλ και Ρόμα. Τώρα βλέπω τη φάση με τη Ρεάλ στο 3-2 και δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν έβαλα αυτό το γκολ. Αυτό μου έχει μείνει. Σε εκείνη τη φάση γυρνάω και βλέπω ότι είμαι μόνος μου. Ρίχνω τον Κασίγιας και τη σκάβω από πάνω. Ίσως έπρεπε να τη σκάψω λίγο περισσότερο». 

Όσο για τον «καταραμένο» αγώνα της Μόσχας, όπου η «Ένωση» έχασε την ευκαιρία να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου Κυπελλούχων, εξήγησε: 

«Στο ματς με τη Λοκομοτίβ έγινε μια παράλληλη σέντρα σε κακό γήπεδο και εγώ έπρεπε να σπρώξω την μπάλα στα δίχτυα. Βρήκε σε έναν αμυντικό που ερχόταν και δεν μπήκε. Δεν λέω ότι δεν ήταν μεγάλη ευκαιρία, αλλά πήγε στην εστία, ενώ με τη Ρεάλ αστόχησα».
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.