Header Ads


Αυτόν περιμένει στη γωνία ο Μελισσανίδης – Πιθανή αποχώρηση - "βόμβα" στην ΑΕΚ που θα κάνει πάταγο!

Αυτόν περιμένει στη γωνία ο Μελισσανίδης – Πιθανή αποχώρηση - "βόμβα" στην ΑΕΚ που θα κάνει πάταγο!


Ποιος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και μπορεί να χαιρετήσει; Γιατί έχει ξενερώσει τον ηγέτη των Κιτρινόμαυρων;


Εδώ και λίγες ημέρες ο Αλεχάντρο Ντε Μπαρτόλο δεν είναι πια μέλος της ΑΕΚ, αφού απομακρύνθηκε από τη θέση του υπεύθυνου για το scouting της ομάδας.

Ο Αργεντινός πλήρωσε ουσιαστικά τις αστοχίες του με τους δύο ...Ντίας, δηλαδή την αποτυχημένη καλοκαιρινή μεταγραφή του αριστερού μπακ, αλλά και τους κακούς χειρισμούς που οδήγησαν σε "ναυάγιο" την υπόθεση του επιθετικού με το ίδιο όνομα που προσπάθησε να αποκτήσει ο Δικέφαλος τον Γενάρη.

Πάντως, ο Ντε Μπαρτόλο κάθε άλλο παρά εξεπλάγη από την καρατόμησή του επειδή γνώριζε από τον Σεπτέμβρη πως τα δεδομένα δεν ήταν υπέρ του και ότι αυτή θα ήταν η πιο πιθανή εξέλιξη στην πρώτη "στραβή".

Παράλληλα, όμως, ο Αργεντινός ίσως να μην είναι ο μόνος που τελειώνει από την ΑΕΚ, αφού ούτε ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς δε νιώθει πολύ σίγουρος στο πόστο του!

Μάλιστα, πληροφορίες που προκύπτουν από συνεργάτες του Δημήτρη Μελισσανίδη αναφέρουν ότι υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και για τον Σουηδό τεχνικό διευθυντή, τον οποίο ο "Τίγρης" φέρεται περιμένει επίσης ...στη γωνία!

Συνεπώς, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά και με τον Μαϊστόροβιτς και το πιθανότερο είναι αυτές να μην είναι θετικές για τον Σουηδό, μιας και υπάρχουν αρκετά παράπονα από τον ηγέτη της ομάδας σχετικά με τον τρόπο που δουλεύει στην Ένωση.

*sportdog.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.