Header Ads


Unlabelled Ντέμης για Αραούχο: «Το ταλέντο του είναι για ευρωπαϊκή ομάδα»

Ντέμης για Αραούχο: «Το ταλέντο του είναι για ευρωπαϊκή ομάδα»


Συγκρατημένος όσον αφορά στον ενθουσιασμό που προκάλεσε το ντεμπούτο Αραούχο στην ΑΕΚ -αλλά και πεπεισμένος ότι το ταλέντο του είναι για ευρωπαϊκή ομάδα- δήλωσε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM ο Ντέμης. 


Τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε και στον ίδιο το ντεμπούτο του Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ παραδέχθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μιλώντας στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 απέφυγε να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό για την εμφάνιση στο πρώτο του ματς, ωστόσο τόνισε ότι είναι εμφανής η κλάση του.

«Το ταλέντο του είναι πολύ μεγάλο, είναι για ομάδα ευρωπαϊκή. Δεν βγάζω συμπέρασμα από το ότι έβαλε δυο γκολ σε ένα ματς. Αυτό κάνει καλό στον παίκτη και σίγουρα είναι πολύ καλύτερο από το να μην έβαζε ή να έχανε δυο ευκαιρίες. Του κάνει καλό όμως και του δίνει χρόνο για να δείξει τη μεγάλη αξία του», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Διάβασα σε κάτι σάιτ ότι η ΑΕΚ κινείται από τώρα για να κλείσει τον παίκτη από τη Λας Πάλμας. Εντάξει λέω, πόσο πιο υπερβολικό. Είναι σαν να σε δοκιμάζει σε μια προπόνηση και να σου κάνει συμβόλαιο εκατομμυρίων», ολοκλήρωσε.

*sport-fm.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.