Header Ads


ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ το σχέδιο της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου!

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ το σχέδιο της ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου!


Το SDNA αποκαλύπτει τις ραγδαίες εξελίξεις που δίνουν σάρκα και οστά στο σπουδαίο όραμα Αγγελόπουλου: Βρίσκεται λύση για τη μεταφορά του ποδηλατοδρομίου, για 49 χρόνια στην ΑΕΚ σύμφωνα με το σχέδιο!


Το θέμα που αποκάλυψε το SDNA με το ασύλληπτο κόλπο-γκρόσο του Μάκη Αγγελόπουλου προκάλεσε σάλο και πλήθος αντιδράσεων. Από χθες ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Ποδηλασίας, κ.Παναγιώτης Πριστούρης με δηλώσεις του στα ΜΜΕ εκφράζει την αντίθεση του στο σχέδιο και τονίζει πως η εγκατάσταση στο ΟΑΚΑ "αποτελεί το σπίτι της ποδηλασίας" και δεν μπορεί να της γίνει έξωση.

Ας προσπεράσουμε το γεγονός οτι (δυστυχώς) μπορεί να της γίνει κι ας μείνουμε στο οτι ουδείς κάνει λόγο για έξωση. Δεν νοείται και δεν πρέπει να πεταχτεί στο δρόμο, κατά την καθομιλουμένη, η ποδηλασία και οι ποδηλάτες που σταθερά εχουν παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ωστόσο η κατάσταση είναι πλέον προβληματική και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας μάλλον παραγνωρίζει οτι το ποδηλατοδρόμιο έχει περάσει πλέον (από την 1/1 του 2017) στην Ελληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περουσίας (κοινώς Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων) που αναλαμβάνει να βρει λύση σε ζημιογόνες περιπτώσεις σαν κι αυτή του Ποδηλατοδρομίου.

Πως έχει η υπόθεση και γιατί είναι προβληματική. Οι πληροφορίες του SDNA, λένε οτι η Ομοσπονδία Ποδηλασίας έχει για το ποδηλατοδρόμιο χρέη -τα οποία να σημειωθεί οτι δεν τα αναγνωρίζει όλα και κάνει λόγο για χρεώσεις που δεν έπρεπε να της εχουν γινει- που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ. Δυστυχώς είναι εξαιρετικά δύσκολο να γίνουν οι προπονήσεις των αθλητών γιατί ουσιαστικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην λειτουργία της εγκατάστασης καν. Ούτε τη θέρμανση δεν είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν καθώς όπως είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Παναγιώτης Πριστούρης στον SPORTFM94,6 "κάθε ώρα θέρμανσης κοστίζει 100€". Αντιλαμβάνεστε βεβαίως πως για να ζεσταθεί ο συγκεκριμένος χώρος το σύστημα θέρμανσης χρειάζεται να λειτουργήσει πολλές ώρες πριν από την προπόνηση των ποδηλατών, οι οποίοι είτε υποχρεώνονται να προπονούνται σε πολικές θερμοκρασίες, είτε τρέχουν στη Ρόδο και τα Χανιά, ενώ λέγεται πως σε μερικές περιπτώσεις πηγαίνουν ακόμη και στη Βουλγαρία.

Το ραντεβού Βασιλειάδη-Αγγελόπουλου, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του SDNA, θα γίνει για να παρουσιαστεί το μεγαλόπνοο και άμεσα εφαρμόσιμο σχέδιο του προέδρου της ΑΕΚ που ανεφέρεται στο βασικό θέμα της "Ώρας για Σπορ" και ουσιαστικά προκειμένου να ζητηθεί η βοήθεια της αθλητικής ηγεσίας ώστε να βρεθεί χώρος και φυσικά χρήμα για να μετεγκατασταθεί η ποδηλασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες καθότι το οικονομικό πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί είναι με τα σημερινά δεδομένα δυσεπίλυτο και παραμένει ακανθώδες (κατ' ουσίαν ειναι αδιέξοδο) και το Υπερταμείο θέλει να το "καθαρίσει", στο Υφυπουργείο έχουν αρχίσει να εξετάζουν όλες τις πιθανές λύσεις ώστε να ετοιμάσουν τις προτάσεις τους για την Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Λέγεται μάλιστα πως έχει βρεθεί χώρος εντός της Αττικής και το κόστος της "μετακόμισης" του ποδηλατοδρομίου θα κυμαίνεται στα 3-4 εκατ ευρώ. Πρόκειται για χώρο που υπάρχει ήδη εγκατάσταση και ετσι θα μπορεί να μεταφερθεί σύντομα το ποδηλατοδρόμιο αλλά και η ΑΕΚ να αποκτήσει δικό της γηπεδο, με παραχώρηση 49 ετών, πριν αρχίσει η σεζόν 2018-19! Το αργότερο.

Οι εξελίξεις όπως γίνεται αντιληπτό μπορεί να σημειωθούν άμεσα και πολλά από τα ζητήματα που μπορεί να προκύψουν σε ένα τέτοιο μεγάλο εγχείρημα έχουν ουσιαστικά ήδη διευθετηθεί. Το σενάριο είναι εύκολα εφαρμόσιμο και το μεγαλεπίβολο σχέδιο που έχει ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι εξαιρετικά πιθανό να πάρει, σε σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, σάρκα και οστά. Οι επόμενες ημερες είναι κρίσιμες. Όλα δείχνουν πάντως ότι οι πιθανότητες πλέον είναι πάρα πολλές ώστε η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της "Βελοντρόμ"...

πηγή: sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.