Header Ads


Unlabelled Ο Φεβρουάριος της «Αγια-Σοφιάς»

Ο Φεβρουάριος της «Αγια-Σοφιάς»


Ακόμη και μέσα στον Φεβρουάριο η ΑΕΚ μπορεί να πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για να ξεκινήσει η ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς», ενώ αναμένεται και συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Μελισσανίδη.


Στην τελική ευθεία βρίσκεται η υπόθεση του γηπέδου στην ΑΕΚ, με τον διευθυντή της Δικέφαλος 1924, Νίκο Στράτο, να προαναγγέλλει με τις τελευταίες του δηλώσεις τις εξελίξεις.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα» ίσως και μέσα στον Φεβρουάριο η ΑΕΚ μπορεί να έχει πάρει στα χέρια της την οικοδομική άδεια για να βάλει μπρος τα έργα. Ο φάκελος έχει κλείσει και απομένει η Υψομετρική Μελέτη από τον Δήμο, με την ΑΕΚ να θέλει από τη δημοτική αρχή να τρέξει το θέμα δίχως κάποια αντιπαράθεση.

Βέβαια, αν ο Δήμος δεν δείξει συνεννόηση η ΑΕΚ μπορεί τα πάρει την Υψομετρική Μελέτη μέσω άλλης κρατικής Υπηρεσίας που θα οριστεί από τον Περιφερειάρχη, καθώς υπάρχει και σχετικός νόμος από 2000.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι πολύ πιθανό τις επόμενες εβδομάδες να παραρχωρήσει μία συνέντευξη Τύπου για όλα όσα έχουν συμβεί στο θέμα του γηπέδου και ποια θα είναι η συνέχεια με το ξεκίνημα των έργων, που θα φέρει την ΑΕΚ ακόμη πιο κοντά στο «σπίτι» της.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.