Header Ads


Αναστόπουλος σε Καλογερόπουλο: «Σε ξέρω από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός»!

Αναστόπουλος σε Καλογερόπουλο: «Σε ξέρω από το ΑΕΚ-Ολυμπιακός»!


Τη στιγμή που ο Αναστόπουλος έβλεπε τον Καλογερόπουλο να μη δίνει δύο πέναλτι στον Άρη, θυμήθηκε το περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός και φώναζε στον Αθηναίο ρέφερι ότι τον... θυμάται από τότε!


Απίθανη ατάκα από τον "αλενατόρε", ο οποίος έγινε πυρ και μανία με τον διαιτητή Καλογερόπουλο στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία, όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 1-0. Οι "κίτρινοι" είχαν δικαιολογημένα παράπονα για τη διαιτησία, καθώς ο διεθνής ρέφερι αρνήθηκε δύο φορές την εσχάτη των ποινών στους Θεσσαλονικείς.

Το γεγονός αυτό έκανε έξαλλο τον προπονητή του Άρη, ο οποίος μάλιστα αποβλήθηκε για τις έντονες διαμαρτυρίες του. Εντύπωση ωστόσο προκαλεί ότι τη στιγμή που έβλεπε την ομάδα του να αδικείται και να μην της δίνονται δύο πέναλτι, στο μυαλό του είχε το περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός, όπου διαιτητής ήταν ξανά ο Καλογερόπουλος, αποβάλλοντας δύο παίκτες των "ερυθρολεύκων", ενώ έδωσε και πέναλτι υπέρ της Ένωσης.

Όπως αναφέρει ο "Γαύρος", ο Αναστόπουλος εκτός από τα "γαλλικά", είπε στον Αθηναίο ρέφερι: «Σε ξέρω κι από το περσινό ΑΕΚ-Ολυμπιακός κι από το Κέρκυρα-ΟΦΗ. Καλά σου τα είχε πει πέρσι ο Σάββας»!

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.