«Η ΑΕΚ θα απολύσει και τον Χιμένεθ;» | AEK Fans Blog

«Η ΑΕΚ θα απολύσει και τον Χιμένεθ;»

Written By Juker on Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017 | 11:15 μ.μ.

Αν η ΑΕΚ χάσει από τον Ολυμπιακό την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, θα συνεχίσει στο πάγκο ο Μανωλάκης Χιμένεθ; Όποιος λέει «Ναι», θα δεχθεί μια ακόμα ερώτηση: «Για ποιό λόγο;». 


Τι να κάνει στην ΑΕΚ ο Ισπανός προπονητής, όταν η ομάδα απομακρυνθεί από τα play-off; Να παραμείνει για να μειώσει τη διαφορά των 24 βαθμών από τον Ολυμπιακό. Να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν είναι αυτή που θέλουμε η ΑΕΚ, όμως υπάρχουν ακόμα πιο χειρώτερες ομάδες, που ήδη έχουν... καπαρώσει θέση στο διαγωνισμό ποδοσφαιρικής ομορφιάς στην Β’ εθνική της προσεχούς σαιζόν.

Όλα μέσα την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Να κερδίσει η ΑΕΚ, να χάσει, να κάτσει «Χ» το ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Στην περίπτωση που κερδίσει ο πρωταθλητής ποιά τύχη περιμένει τον Χιμένεθ. Το πιθανότερο είναι να πάει στο καλό.

Μα λησμονούμε. Χάνει 4-0 στο Καραϊσκάκη η ΑΕΚ και απολύεται ο Δέλλας. Χάνει 3-0 η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη με Κεσμπάγια και τότε αποφασίζεται η διακοπή συνεργασίας με τον Γεωργιανό, που καθυστέρησε η απόλυσή του μέχρι να βρεθεί ο επόμενος ξυρισμένος, ο Μοράις.

Θα γλυτώσει ο Χιμένεθ και με ήττα από τον Ολυμπιακό; Απίθανο αν συμβεί, και περίεργο.

*apodytiriakas.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn