Λέσκοτ: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή» | AEK Fans Blog

Λέσκοτ: «Η εμπειρία μου στην Ελλάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή»

Written By Juker on Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017 | 11:29 μ.μ.

Ο Τζολέον Λέσκοτ μίλησε στα αγγλικά ΜΜΕ για το πέρασμά του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ.


«Η εμπειρία μου στην Ελλάδα δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή. Για να γίνω πιο σαφής, τα πράγματα που εδώ, στην Αγγλία, θεωρούμε δεδομένα, όπως την Ομοσπονδία των Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών (PFA), την Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της χώρας (FA) και την οργάνωση της Πρέμιερ Λιγκ δεν βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο εκεί.

Γενικώς, ό,τι θεωρούμε δεδομένο εδώ, εκεί δεν υπάρχει και η κατάσταση προς το τέλος έγινε πιο ζόρικη για εμένα. Λαμβάνοντας υπ’ όψη ότι δεν υπήρχε μεγάλη βοήθεια προς το μέρος μου, η απόφασή μου να γυρίσω στην Αγγλία δεν ήταν και πολύ δύσκολη», τόνισε ο Άγγλος στόπερ.

Όσον αφορά στους στόχους του με την Σάντερλαντ, τόνισε: «Είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα, όμως τα υπόλοιπα παιδιά έχουν βιώσει ξανά την ίδια κατάσταση, οπότε δεν θα χρειαστεί να επιστρατεύσω μόνο εγώ τις εμπειρίες μου από την προηγούμενη σεζόν με την Άστον Βίλα. 

Αν βεβαίως πρέπει, τότε θα το κάνω. Οι συμπαίκτες μου ξέρουν τι πρέπει να κάνουμε, ξέρουν ότι πρέπει να “πολεμήσουμε” ως το τέλος. Γνωρίζουμε τι συμβαίνει και δεν πρόκειται να είναι εύκολο».

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2010 - 2018. AEK Fans Blog - All Rights Reserved
Created by Dimitris Pourn