Header Ads


Unlabelled «Σκοτωμός» στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα- ποιοι παίχτες «αρπάχτηκαν»;

«Σκοτωμός» στην προπόνηση της Μπαρτσελόνα- ποιοι παίχτες «αρπάχτηκαν»;


Η προπόνηση της Μπαρτσελόνα μετά την τεσσάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν έγινε σε πολύ υψηλούς τόνους, την ώρα που οι Άγγλοι στέλνουν τον Χόρχε Σαμπαόλι στην θέση του Λουίς Ενρίκε.


Μία αγαπημένη συνήθεια του Λουίς Ενρίκε στην προπόνηση, που ακολουθεί κάθε παιχνίδι είναι να συγκαλεί μία σύσκεψη με όλους τους παίκτες του και να αναλύουν όλοι μαζί τι έγινε την προηγούμενη μέρα. Το… έθιμο τηρήθηκε και μετά την βαριά τεσσάρα από την Παρί Σεν Ζερμέν, μόνο που αυτή τη φορά το κλίμα ήταν πολύ πιο έκρυθμο από ότι συνήθως.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport, υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση και κουβέντες σε υψηλούς τόνους, τόσο από τον Λουίς Ενρίκε, όσο και από τους παίκτες που είπαν κι αυτοί τα παράπονα τους. Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η σύσκεψη αυτή κράτησε πάνω από μισή ώρα και λειτούργησε ως «κάθαρση», αφού βγήκαν προς τα έξω πολλά παράπονα που κρύβονταν καλά τόσο καιρό.

Πάντως τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε πιθανούς αντικαταστάτες του Λουίς Ενρίκε έχουν αρχίσει ήδη να ξεπετάγονται στον διεθνή τύπο, με την αγγλική Telegraph να αναφέρει ότι ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι είναι το πρώτο φαβορί για να διαδεχθεί τον Αστουριανό προπονητή της Μπαρτσελόνα, κάτι που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από ισπανικά Μ.Μ.Ε.

*sdna.gr
Ακολουθήστε το AEK Fans Blog στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εικόνες θέματος από hdoddema. Από το Blogger.